Beko Plita incorporabila HII64500UFT, Inductie, 4 zone de gatit, Indyflex, 19 trepte, Touch & Slide, Booster, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Plita incorporabila HII64500UFT, Inductie, 4 zone de gatit, Indyflex, 19 trepte, Touch & Slide, Booster, Negru de la Beko

IndyFlex

Poti transforma doua suprafete de gatit ale plitei intr-o suprafata mai mare, potrivita pentru recipientele voluminoase.

   

ChildLock

Blocarea functiilor plitei va impiedica accesul copiilor in operarea unitatii de control.

   

Booster

Functionarea incepe la putere maxima, urmand ca ulterior sa revina la temperatura setata initial. Astfel se scurteaza timpul de preparare al alimentelor.

   

19 trepte setare putere

Acum ai posibilitatea sa selectezi pana la 19 trepte a nivelului de incalzire si afisare electronica pe panoul de comanda "Touch & Slide". Temperatura si durata pot fi astfel setate individual pentru fiecare zona de gatit.

   

Pan detection

Sistemul Pan Dedection recunoaste pe loc suprafata vaselor tale si declanseaza incalzirea plitei.

   

Timer Plita

Uita de grija supravegherii plitei in timpul gatirii. Poti seta timerul pentru perioada necesara prepararii alimentelor iar la sfarsitul acesteia zona de gatire se va opri automat.

   

Stop & Go

Permite dezactivarea tuturor zonelor de gatit active ale plitei cu inductie si repornirea lor ulterioara, cu aceleasi setari ca in momentul opririi.

   

Anti-Overflow System

Acest sistem opreste automat alimentarea cu energie electrica, in cazul in care lichidul din recipientul de gatit este varsat pe panoul de control.

   

Safety Lights

Daca suprafata plitei vitroceramice Beko nu s-a racit suficient pentru a fi atinsa, ledurile de avertizare raman aprinse.

   

Wipe Guard™

Optiunea Wipe Guard iti permite sa cureti plita cu inductie in timpul functionarii, prin blocarea temporara a panoului de control.

   

Auto Shut Down

Daca zonele de gatit sunt activate pentru mult timp fara ca tu sa intervii, plita le va opri automat, pentru a preveni accidentele si consumul excesiv.

   

OverHeat Safety System

In cazul in care plita depaseste o anumita temperatura, aceasta functie opreste imediat alimentarea cu energie electrica, pentru a evita potentiale accidente.

   

Touch and slide control

Panoul de comanda al plitei iti permite activarea zonei de gatit alese, selectarea temperaturii dorite, precum si a modului de functionare dorit.

   

Quick&Easy Clean

Suprafata din ceramica sau sticla neteda, rezistenta la zgarieturi, transforma curatarea plitei intr-o activitate simpla, lipsita de provocari.

   

Power Management

Cu functia Power Management de la Beko poti gestiona energia consumata de catre plita pe inductie, alegand nivelul de consum. Astfel, poti preveni supraincarcarile electrice sau poti economisi energie electrica solicitand un plan de abonament la energie cu costuri reduse.

   

Touch and Slide control

Panoul de comanda al plitei iti permite activarea zonei de gatit alese, selectarea temperaturii dorite prin glisare cu degetul, precum si a modului de functionare dorit.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Incorporabil
Tip alimentare La retea
Tip plita Inductie
Tensiune alimentare 220 V 240 V
Putere 7.4 kW
Tip panou de comanda Touch screen
Pozitionare panou comanda Frontala
Functii

Oprire automata

Timer

Protectie copii

Protectie supraincalzire

Detectare automata a vasului de gatit

Heat booster

Culoare Negru

CARACTERISTICI TEHNICE

Tip arzator Standard
Numar zone gatire 4
Trepte putere 19

DIMENSIUNI

Inaltime 4.8 cm
Latime 58 cm
Adancime 51 cm
Greutate 11.5 Kg
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip Alimentare
    • Numar Arzatoare
      4
    • Aprindere Electrica
      Da
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.