Plita incorporabila Daewoo DWHBG-6403BKF, Gaz, 4 arzatoare, Aprindere electrica, Gratar fonta, Wok, 60 cm, Sticla neagra

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Plita incorporabila Daewoo DWHBG-6403BKF, Gaz, 4 arzatoare, Aprindere electrica, Gratar fonta, Wok, 60 cm, Sticla neagra de la Daewoo

 
Comenzi frontale

Butoanele elegante proiectate in partea frontala a plitei incorporabile Daewoo iti ofera controlul precis si lejer asupra setarii intensitatii arzatoarelor. In plus, aceste butoane sunt usor de folosit si curatat.
 



Arzator WOK


Arzatorul WOK permite gatirea retetelor preferate folosind tigaia speciala WOK in care poti jongla cu ingredientele pentru ca preparatul tau sa fie gatit perfect pe toate partile. Acest tip de arzator asigura o putere mai mare de incalzire si performante optime intr-un timp mai scurt.
 
 



Gratare din fonta


Mai multa stabilitate atunci cand gatesti. Plita incorporabila Daewoo este prevazuta cu gratare din fonta pentru un design elegant si mai multa siguranta, indiferent de oalele sau tigaile pe care le folosesti.
 
 



Aprindere electrica integrata in buton


Aprinderea electrica este una dintre inovatiile care iti ofera un confort sporit atunci cand gatesti. Nu vei mai avea grija aprinzatoarelor clasice, deoarece plita incorporabila Daewoo este dotata cu aprindere electrica integrata in butoane.
 

CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Incorporabil
Tip alimentare Gaz natural
Tip plita Vitroceramica
Tensiune alimentare 220 V 240 V
Putere 7.85 kW
Tip panou de comanda Mecanic
Pozitionare panou comanda Frontala
Material Sticla
Functii

Control temperatura

Sistem aprindere

Culoare Negru
Continut pachet 1 x Plita

CARACTERISTICI TEHNICE

Tip arzator Standard
Numar arzatoare 4
Arzator mic 1
Arzator normal 2
Arzator Wok 1

DIMENSIUNI

Inaltime 108.5 mm
Latime 590 mm
Adancime 520 mm
Greutate 14.5 Kg
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip Alimentare
      Gaz
    • Numar Arzatoare
      4
    • Aprindere Electrica
      Da
    • Arzator Wok
      Da
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.