Plita incorporabila mixta Electrolux EHG46341FK, 2 zone inductie, 2 zone vitroceramice, control touch, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Plita incorporabila mixta Electrolux EHG46341FK, 2 zone inductie, 2 zone vitroceramice, control touch, negru de la Electrolux

 

Economisiti timp prin atingerea imediata a temperaturilor inalte

Cand aveti nevoie sa economisiti timp si sa incepeti imediat sa gatiti, folositi functia booster a acestei plite. Va ofera un plus de energie care va incalzeste rapid, la cea mai inalta temperatura, vasul si continutul sau. Este perfecta pentru momentele in care aveti un moment de inspiratie sau atunci cand va grabiti sa terminati de gatit.

 

 

Intrerupeti procesul de gatire, apoi reluati-l, printr-o singura atingere

Daca este necesar sa faceti altceva in timp ce gatiti, utilizati functia Stop+Go. Cu o singura atingere, procesul de gatire este intrerupt complet. Cu o noua atingere, acesta este reluat, cu aceleasi setari ca inainte. Astfel, puteti raspunde la telefon sau reciti reteta fara a va face griji in privinta arderii mancarii.

 

 

Control intuitiv asupra incheierii procesului de gatire

Acest cronometru asigura un control intuitiv privind terminarea gatirii. Dupa scurgerea duratei de gatire presetate, cronometrul opreste automat zona de gatit. in acelasi timp, emite un semnal sonor pentru a va anunta ca preparatul este gata. Puteti servi masa sau incepe urmatoarea faza de gatire.

 
Caldura generata prin inductie si electric - totul la indemana

Bucurati-va de libertatea de a comuta intre doua metode de gatire cu aceasta plita mixta. Dispune atat de zone de gatire prin inductie cat si electrice, astfel incat puteti alege beneficiile ambelor metode. Cu un asemenea nivel de versatilitate integrat in bucatarie, aveti la dispozitie mai multe optiuni atunci cand incercati o noua reteta.

Acces direct la toate comenzile – datorita panoului de pe plita

Amplasare, amplasare, amplasare – cand vine vorba de panourile de comanda, locul amplasarii poate fi la fel de important ca si usurinta lui la utilizare. Panoul cu comenzi al acestei plite a fost conceput pentru ca dumneavoastra sa puteti verifica starea oalelor si tigailor sau sau faceti modificari, cat mai usor posibil.

O zona de caldura care se incalzeste atunci cand se afla un vas deasupra ei

Ceea ce este deosebit la tehnologia cu inductie este faptul ca doar vasul se incinge – nu si plita. Astfel, zonele de caldura sunt activate doar daca exista un vas deasupra lor. Puteti chiar sa ridicati un vas in care continutul fierbe, iar zona de caldura de sub el ramane rece si sigura la atingere.

 

Caracteristici

Tip alimentare Electrica
Numar arzatoare 4
Pozitionare butoane Frontal
Inductie Da
Siguranta Da


Arzatoare

Arzator mare 2
Arzator normal 1
Arzator mic 1
Putere arzator mare 3.7 kW, 2.5 kW
Putere arzator mic 1.2 kW
Putere arzator normal 1.7 kW


Functii

Afisaj electronic Da
Taste touch Da
Timer Da
Semnal sonor Da
Sistem protectie copii Da
Deconectare automata Da
Indicator caldura reziduala Da


Date tehnice

Culoare Negru
Dimensiuni (IxLxA) cm x 59 x 52
Dimensiuni nisa (cm) x 56 x 49
Lungime cablu de alimentare (m) 1.5

Vezi mai mult

Produsele Electrolux beneficiaza de garantie de 24 de luni pentru persoanele fizice si de 12 luni pentru persoanele juridice


  • Detalii
    • Tip Alimentare
    • Numar Arzatoare
      4
    • Aprindere Electrica
      Da
    • Vitroceramica
      Da
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.