Plita incorporabila pe gaz Electrolux EGT6142NOK, 4 arzatoare, aprindere electrica, gratare fonta, sticla neagra

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Plita incorporabila pe gaz Electrolux EGT6142NOK, 4 arzatoare, aprindere electrica, gratare fonta, sticla neagra de la Electrolux

 

Combina sticla neteda si eleganta cu eficienta si nivelul profesional al gatitului cu gaz

Aceasta plita cu gaz-pe-sticla combina precizia si eficienta gatitului cu gaz cu unicitatea aspectului. Cand nu este utilizata, suprafata lucioasa - ce poate fi curatata prin stergere - confera bucatariei un accent modern, in timp ce suporturile robuste pentru vasele de gatit, creeaza o un aspect profesional.

 

 

Aprinderea automata a plitei permite pornirea fara intarziere

Butoanele de pe panoul de comanda al acestei plite regleaza nu doar temperatura ci si aprinderea. Combinand inteligent ambele functii, Electrolux va ajuta sa incepeti imediat procesul de gatire. Pur si simplu rotiti butonul pentru a porni alimentarea cu gaz, apasati-l pentru a genera scantei si aventura in domeniul culinar poate incepe.

 

Suport robust si de durata in timp ce gatiti fiecare masa

In functie de reteta, gatirea poate fi lenta si precauta sau rapida si intensa! Indiferent de meniul gatit, aveti nevoie de o baza solida si rezistenta pentru vasele de gatit, pe fiecare arzator. Aceasta plita cu gaz dispune de suporturi de calitate din fonta, care va asigura o baza de gatit solida, de fiecare data.

 

Un nou nivel de flexibilitate in ce priveste utilizarea de vase de gatit cu diferite dimensiuni 

Vasele de gatit au diferite marimi si forme. Pentru a profita la maximum de aceasta varietate, este necesara o plita cu arzatoare de diferite dimensiuni. Aceasta plita va asigura realmente flexibilitatea necesara. Dispune de trei arzatoare cu dimensiuni diferite. Datorita acestei caracteristici, aveti mai multa libertate si flexibilitate sa utilizati vasele de gatit in noi moduri.

 

O solutie practica pentru linistea dumneavoastra 

Pentru o modalitate practica de a spori siguranta in bucatarie, aceasta plita a fost prevazuta cu termocupluri, care monitorizeaza flacara in mod inteligent. Daca aceasta este stinsa accidental, functia inovatoare intrerupe automat alimentarea cu gaz. Este un mod inteligent de a va asigura linistea.

 

O miscare naturala, de la nivelul redus de caldura, pana la cel ridicat 

Pentru a lasa creativitatea sa zburde cand utilizati aceasta plita, butoanele de comanda rotative dispuse de-a lungul partii laterale au fost proiectate special pentru o utilizare intuitiva. Sunt usor de apucat si rasucit. Astfel incat, chiar daca trebuie sa treceti de la o fierbere inabusita linistita la un clocot puternic, miscarea acestora este complet naturala.

 

Functii

Tip plita: Gaz pe sticla
Aprindere electrica integrata si control prin butoane
Termocuplu pentru siguranta gazului- gazul este oprit daca flacara se stinge
Kit conversie gaz
Butoane de control actionate prin rotire
Suporti din fier pentru tavi

Performanta

Dreapta frontal - putere/diametru: 1000W/54mm
Stanga frontal - putere / diametru: 2700W/100mm
Dreapta spate - putere/diametru: 1900W/70mm
Stanga spate - putere/diametru: 1900W/70mm

Instalare

Culoare: Negru
Dimensiunea decupaj blat - latime (mm): 550
Dimensiunea decupaj blat - adancime (mm): 470
Greutate neta (kg): 11
Tensiune (V): 230

Vezi mai mult

Produsele Electrolux beneficiaza de garantie de 24 de luni pentru persoanele fizice si de 12 luni pentru persoanele juridice


  • Detalii
    • Tip Alimentare
      Gaz
    • Numar Arzatoare
      4
    • Aprindere Electrica
      Da
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.