Plite pe Gaz Incorporabile

Plite pe Gaz Incorporabile cu preturi cuprinse intre 67 lei si 6485 lei

Cum alegem cea mai buna plita pe gaz pentru nevoile noastre

O plita pe gaz poate fi un mare ajutor in bucatarie, motiv pentru care e important sa tinem cont de cateva criterii esentiale pentru a face cea mai buna alegere. In primul rand, e important sa acordam atentie materialul din care e confectionata plita incorporabila pe care ne-o dorim. Important de mentionat este faptul ca cele mai populare plite pe gaz incastrabile sunt cele din inox, acesta fiind un material foarte rezistent, care nu se zgarie usor si asigura astfel o durata de viata mai lunga. Pe de alta parte, plitele din ceramica sau sticla sunt modele mai recente, cu un aspect modern si elegant, asemanatoare cu cele electrice din punct de vedere al design-ului. Astfel, o plita de sticla pe gaz de culoare neagra confera un plus de eleganta unei bucatarii moderne.

Daca vorbim de numarul de arzatoare, plitele cu 4 ochiuri sunt cele mai comune, insa in functie de cat de mult timp petreci in bucatarie, poti alege de la 2 pana la 7 ochiuri. De asemenea, orice plita pe gaz profesionala dispune de anumite masuri de siguranta. In acest sens, iti recomandam sa alegi modele care au termocuplu sau valve de protectie, menite sa impiedice eliminarea gazului in cazul in care flacara este stinsa din greseala.

Avantajele unei plite pe gaz incorporabile

Principalul avantaj al unei plite pe gaz incorporabile este pretul, acestea fiind de regula mult mai ieftine decat plitele electrice. Mai mult, datorita faptului ca aceste plite consuma gaz si nu curent electric, consumul pe termen lung are costuri mult mai mici. Plitele pe gaz incorporabile nu au nevoie de atat de mult timp de incalzire, ele reusind sa ajunga la temperatura optima inca de la pornire, spre deosebire de cele electrice. In acest magazin online, ai la dispozitie o multime de modele de plite pe gaz incorporabile la preturi avantajoase, pe langa numeroasele oferte si promotii pregatite special pentru tine.