Gorenje Plita incorporabila Simplicity Light IT612SY2W, inductie, 4 zone de gatit, Touch control, 60 cm, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Plita incorporabila Simplicity Light IT612SY2W, inductie, 4 zone de gatit, Touch control, 60 cm, alb de la Gorenje

Plita cu inductie 

Cand discutam de gatit profesionist, plitele conventionale au un concurent serios. Cel mai mare avantaj al plitelor cu inductie este rapiditatea cu care se prepara mancarea (de doua ori mai repede decat pe plita obisnuita), ecomomia si siguranta. Functia Powerboost va imbunatati performantele plitei cu inductie reducand si mai mult durata de preparare. Puteti accesa aceasta functie apasand litera P de pe panoul cu comenzi. Datorita acestei tehnologii plita incalzeste vasul nu si intreaga suprafata de lucru. Prin urmare, numai partea de jos a vasului se infierbanta, iar restul plitei ramane rece si sigur la atingere. Dupa ce indepartati vasul, temperatura plitei scade rapid. Datorita proprietatilor plitei cu inductie nu exista pericolul ca continutul vasului sa se reverse, deci nu va mai trebui sa o curatati asa de des. Printr-o simpla atingere cu varful degetului puteti regla temperatura atunci cand preparati sosuri, cand topiti ciocolata sau gatiti alimente sensibile la caldura. Pentru plita cu inductie puteti folosi orice vas electromagnetic (puteti verifica acest lucru cu un magnet).

Timer

Atunci cand preparati un fel de mancare si stiti cu aproximatie cat dureaza prepararea mancarii, puteti seta timer-ul pana la 99 de minute. Atunci cand gatitul s-a incheiat, plita se opreste automat, iar dvs. veti fi avertizat printr-un semnal sonor.

Comenzi doar prin atingerea cu degetul

Plitele cu reglaj liniar prin atingere puteti controla plita doar din varful degetului. Atingeti panoul de comenzi cu degetul si plimbati degetul pe suprafata acestuia pentru a seta puterea zonei marcate. Pozitia ergonomica a panoului, precum si sensibilitatea si gradul rapid de raspundere al plitei va va oferi posibilitatea de a controla mai bine plita. Sistemul de blocare pentru copii este o masura de siguranta in plus, in asa fel incat copiii sa nu se poata juca cu setarile aparatului.

PowerBoost pentru inductie de performanta

Caracteristica Powerboost imbunatateste performantele plitei cu inductie.

Indicatoare de caldura reziduala

Pentru mai multa siguranta, indicatoarele de caldura reziduala sunt aprinse,, in asa fel incat dvs. sa stiti care zone ale plitei sunt inca fierbinti. Cat timp indicatorul este aprins, zona respectiva nu trebuie atinsa. Poate fi insa folosita pentru decongelare sau pentru a mentine un fel de mancare cald.

 

Caracteristici
 
Tip alimentare Electrica
Numar arzatoare 4
Pozitionare butoane Frontal
Aprindere electrica Da
Inductie Da
Arzator mare 2
Arzator mic 2
Altele Temporizator
Afisaj electronic Da
Taste touch Da
Timer Da
Semnal sonor Da
Sistem protectie copii Da
Blocare pentru curatare Da
Deconectare automata Da
Indicator caldura reziduala Da
Culoare Alb
Material Sticla
Grosime minima blat incorporare 6
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip Alimentare
    • Numar Arzatoare
      4
    • Aprindere Electrica
      Da
    • Vitroceramica
      Da
    • Culoare
      Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.