Plita incorporabila Gorenje GW6D42CLB, gaz, 4 arzatoare, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Plita incorporabila Gorenje GW6D42CLB, gaz, 4 arzatoare, negru de la Gorenje

COLECTIA GORENJE CLASSICO

Sa gatim cu pasiune in stil retro

Bucataria, un loc sacru plin de iubire si pasiune pentru viata, spatiul in care sunt create gusturile delicioase si veritabile ale vietii noastre. De-a lungul istoriei omenirii, bucataria a fost locul unde s-au intamplat toate lucrurile importante. Aromele condimentelor va invita sa retraiti povestile culinare ale trecutului si sa o creati pe a dumneavoastra. Hrana de calitate este reteta pentru o viata dulce, plina de pasiune. Aceasta se reflecta in aparatele electrocasnice pentru bucatarie din colectia Gorenje Classico, disponibile in ivoriu si negru mat.

PLITE CLASSICO. BUTOANE RETRO PENTRU CONTROL CONFORTABIL

O gama de plite de inalta calitate, perfectionate din punct de vedere tehnic, cu un design sofisticat, va vor permite alegerea plitei care se potriveste cel mai bine cu obiceiurile si asteptarile dumneavoastra culinare, precum si cu viziunea dumneavoastra asupra designului interior si aspectului casei. Gama include plite cu gaz cu gratare de fonta si butoane cu un design clasic, in ivoriu sau negru mat. Plita are o dispunere a arzatoarelor in forma de diamant, ceea ce imbuntateste claritatea si confortul in timpul gatitului. Plita pe care o alegeti va fi perechea perfecta pentru restul de electricasnice din colectia Gorenje Classico.

GRATARE PROGRID DIN FONTA

Suport puternic, stabil si durabil

Gratare ProGrid din fonta, masive si elegante sunt extrem de stabile si rezistente chiar si la cele mai ridicate temperaturi. Acestea ofera o stabilitate superioara, durabilitate si un design prietenos pentru bucatarie.

ARZATOR WOK

Gatire puternica, gust autentic

Noul arzator wok cu forma speciala de coroana de gaze directioneaza flacara direct catre wok si permite o gatire chiar mai puternica, cu putere de pana la 4,0 kW. Bucataria asiatica, legumele si alte feluri de mancare nu au fost niciodata atat de proaspete si delicioase, dar si facute atat de repede.



Caracteristici generale

Tip plita Gaz
Numar zone de gatit 4
Arzator Wok Da
Control butoane Frontal
Aprindere electrica Da
Timer Nu
Gratar Fonta
Dispozitiv de siguranta gaz Da
Estetica Classico
Material Metal
Functii / Optiuni Butoane ergonomice, Aprindere cu o singura mana
Continut pachet Plita, Manual de utilizare

Caracteristici tehnice

Putere (W) Mijoc fata: 1800; Mijloc spate: 1000; Stanga: 3500; Dreapta: 1800

Altele

Dimensiuni nisa (L x A x I) cm 56 x 49 x 10
Culoare Negru
Dimensiuni (L x A x I cm) 60 x 52 x 13
Greutate (Kg) 12.7
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip Alimentare
      Gaz
    • Numar Arzatoare
      4
    • Aprindere Electrica
      Da
    • Arzator Wok
      Da
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.