Plita incorporabila Gorenje G641SX, Gaz, 4 arzatoare, Aprindere electrica, Gratare fonta, Siguranta gaz, 60 cm, Inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Plita incorporabila Gorenje G641SX, Gaz, 4 arzatoare, Aprindere electrica, Gratare fonta, Siguranta gaz, 60 cm, Inox de la Gorenje

Plitele cu gaz

 

 

 

Plitele cu gaz inovatoare de la Gorenje optimizeaza flacara pentru a permite prepararea mai rapida si o eficienta excelenta a consumului de gaz. Gazul este combinat intotdeauna cu aerul inainte de a ajunge la arzator, astfel incat folosirea gazului si controlul flacarii sunt considerabil mai bune decat la arzatoarele conventionale. Arzatoarele sunt concepute ca un singur obiect, simplificand considerabil curatarea.

Gratare din fonta

 

 

 

Suport puternic, stabil si durabil

Gratare din fonta, masive si elegante sunt extrem de stabile si rezistente chiar si la cele mai ridicate temperaturi. Acestea ofera o stabilitate superioara, durabilitate si un design prietenos pentru bucatarie.

Aprindere cu o mana

 

 

 

Simplu si convenabil

Arzatorul de aprindere cu o singura mana aduce confort suplimentar si control usor la plita voastra de gaz. Pentru a activa arzatorul de gaz apasati pur si simplu butonul in jos si rotiti-l la nivelul dorit cu o mana, in timp ce cealalta mana este libera. Rapid, simplu si eficient.



Inox

O singură mână

Gratar plita: Fontă

Duze de schimb incluse pentru tipul de gaz: Duze gaz lichid G30/30

Siguranta Gaz

Produs reglat din fabrica pentru tipul de gaz (optional, poate fi reglat si pentru alte tipuri de gaz): Gaz natural G20/20

Dimensiuni (Lx Îx A): 58 × 9 × 51 cm

Dimensiunile nişei (LxÎxA) (min-max): 56-56 × 4,1-4,1 × 49 cm

Greutate netă: 6,7 kg

 

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip Alimentare
      Gaz
    • Numar Arzatoare
      4
    • Aprindere Electrica
      Da
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.