Gorenje Plita incorporabila IC6INI, inductie, 4 zone de gatit, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Plita incorporabila IC6INI, inductie, 4 zone de gatit, negru de la Gorenje

PowerBoost

Functia pentru incalzire rapida.
Functia pentru incalzire rapida va aduce rezultatele dorite mai rapid si mai eficient. Puseul de energie de 25% va prepara mancarea mai rapid, fiind foarte convenabil pentru cei care sunt mereu pe fuga.

SuperSilent

Functionare silentioasa.
Plitele cu inductie Gorenje Infinity sunt extrem de silentioase datorita sistemului avansat de incalzire care nu huruie, bazaie sau nu face orice alt zgomot deranjant in timpul incalzirii rapide.

BoilControl

Datul in foc poate fi uitat
Ajusteaza automat puterea de functionare. Dupa functionarea initiala la putere maxima, zona de preparare mentine temperatura dorita pentru a preveni datul in foc sau prepararea excesiva.

ChildLock

Bucataria ca spatiu sigur
Optiunea ChildLock este excelenta pentru cei cu copii. Ii puteti lasa nesupravegheati in bucatarie in siguranta, deoarece aceasta optiune nu le permite sa modifice setarile.

Indicatoare de caldura reziduala

Pentru mai multa siguranta, indicatoarele de caldura reziduala sunt aprinse,, in asa fel incat dvs. sa stiti care zone ale plitei sunt inca fierbinti. Cat timp indicatorul este aprins, zona respectiva nu trebuie atinsa. Poate fi insa folosita pentru decongelare sau pentru a mentine un fel de mancare cald.

Informatii tehnice

Negru
sanfrenata
Functia BoilControl pentru a preveni datul in clocot
AllBoost
Indicator caldura reziduala
Dimensiuni (Lx Ix A): 59,5 × 9,2 × 51 cm
Dimensiuni ambalare (Lx Ix A): 71 × 16 × 62 cm
Dimensiunile nisei (LxIxA) (min-max): 55,8-56 × 7,7 × 49 cm
Greutate neta: 12,4 kg
Greutatea bruta: 13,2 kg
Consumul de energie in modul asteptare: 0,5 W
Putere: 7.100 W
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.