Plita incorporabila Hansa BHIB68328, Inductie, 4 Zone de gatit, Touch control, 60 cm, Sticla bej

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.910,45 lei
Pret 36 Rate Optimo: 70.03 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

3,00 / 2 reviews
Cod:

BHIB68328

Garantie: 24 luni.

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Plita incorporabila Hansa BHIB68328, Inductie, 4 Zone de gatit, Touch control, 60 cm, Sticla bej de la Hansa

Plita incorporabila Hansa BHIB68328, Inductie, 4 Zone de gatit, Touch control, 60 cm, Sticla bej
 
 
Soft touch  - Atingere usoara
Combinatia perfecta dintre functionalitate si confort. Sistemul electronic de comanda este dotat cu butoane usor de utilizat, adesea iluminate, pentru facilitarea accesului la functiile suplimentare, precum oprirea temporizata. In plus, acesta are un aspect rafinat si elegant.
 
Ceramic hob  - Plita ceramica
Plitele ceramice au un aspect minunat si sunt extrem de usor de curatat, fiind, in acelasi timp, rezistente la deteriorarile mecanice! Aceasta este o gama completa de avantaje utile atat in timpul gatitului, cat si dupa ce ati terminat de gatit. Varietatea de forme si dimensiuni ale zonelor de incalzire permit adaptarea cu usurinta in functie de dimensiunile vaselor de gatit, astfel incat caldura sa fie distribuita mai eficient – iar aceasta inseamna economii zilnice.
 
Front control panel - Panou de comanda frontal
Butoanele de comanda elegante si practice se afla pe partea frontala a plitei, permitandu-va sa setati cu precizie parametrii procesului de preparare. Acestea sunt, de asemenea, foarte usor de curatat.
 
Booster - Functia Booster
Nu pierdeti timp in bucatarie, ci bucurati-va de mai multe momente de relaxare! Functia Booster va poate ajuta in acest scop, deoarece aceasta sporeste puterea de incalzire, permitandu-va sa preparati mai rapid felurile de mancare dorite. Un timp mai scurt de preparare sau prajire inseamna mai putine substante nutritive pretioase pierdute in timpul procesului. Rapid si sanatos!
 
HeatControl - HeatControl
Aceasta functie va informeaza daca zona este fierbinte dupa ce ati indepartat vasul de gatit de pe plita. Pentru temperaturi de peste 60 °C, pe afisaj este prezentata litera „H”. La temperaturi cuprinse intre 45 °C si 60 °C, este afisata litera „h”. Sporiti gradul de siguranta in bucatarie!
 
ChildLock - ChildLock
Impiedica pornirea aparatului de catre copii, ceea ce inseamna ca dumneavoastra si familia dumneavoastra nu mai sunteti supusi riscului de arsuri. De asemenea, sistemul Child Lock previne pornirea plitei de catre copii in timp ce aparatul este in functiune.
 
ProBaby System -
Nu trebuie sa va faceti griji ca copilul dumneavoastra ar putea activa sau dezactiva plita ori modifica setarile acesteia intr-un moment de neatentie din partea dumneavoastra. Aceste riscuri sunt limitate atunci cand este activata functia de blocare a panoului de comanda. Bucurati-va de siguranta si confort atunci cand lucrati in bucatarie.
 
Minute minder - Avertizor temporizare
Puteti seta un interval de numaratoare inversa de pana la 99 de minute pentru aparatul  dumneavoastra. La finalizarea numaratorii inverse va fi emisa o alarma care va va informa ca preparatul dumneavoastra este gata.
 
Automatic boil system -
Inainte de prajire sau preparare, este adesea necesar sa incalziti tigaia sau cratita. Plitele cu inductie de la Hansa sunt dotate cu o functie de preincalzire rapida care incalzeste intr-un timp scurt alimentele, iar apoi adapteaza puterea de incalzire la nivelul selectat de dumneavoastra.
 
Timer  - Temporizator
Specificati durata de functionare a plitei. Cand durata de timp a expirat, plita dezactiveaza automat zona de incalzire si emite un semnal sonor. Acum puteti utiliza temporizatorul pentru prepararea optima a oualor. Cu plitele ceramice de la Hansa, un ou fiert moale nu va fi niciodata fiert mai mult decat este necesar. Detineti controlul complet asupra duratei de preparare!


CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Incorporabil
Tip alimentare La retea
Tip plita Inductie
Tensiune alimentare 230 V 400 V
Putere 7.4 kW
Tip panou de comanda Touch screen
Pozitionare panou comanda Frontala
Material Ceramica
Culoare Bej

CARACTERISTICI TEHNICE

Numar arzatoare 4

DIMENSIUNI

Inaltime 50 mm
Latime 576 mm
Adancime 518 mm
Greutate 10.5 Kg
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip Alimentare
    • Numar Arzatoare
      4
    • Aprindere Electrica
      Da
    • Vitroceramica
      Da
    • Culoare
      Bej

Opiniile clientilor despre Plita incorporabila Hansa BHIB68328, Inductie, 4 Zone de gatit, Touch control, 60 cm, Sticla bej

Rating general:
3
5 (1)
4
3
2
1 (1)

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

GI (Otopeni) - Scor: 1/5 | acum 1 an
Plita incorporabila Hansa BHIB68328, Inductie, 4 Zone de gatit, Touch control, 60 cm, Sticla bej

serviciu infect

nu recomand

produs cumparat de la Badabum.ro.
Ludi (Comanesti) - Scor: 5/5 | acum 3 ani
Plita incorporabila Hansa BHIB68328, Inductie, 4 Zone de gatit, Touch control, 60 cm, Sticla bej

Superba! As mai vrea o plita identică vitroceramica, dar nu pe inducție, electrică

produs cumparat de la Badabum.ro.
Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.