Hotpoint Plita incorporabila pe gaz PKQ 644 D GH (K) /HA, vitroceramica, 4 arzatoare, aprindere electrica

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Plita incorporabila pe gaz PKQ 644 D GH (K) /HA, vitroceramica, 4 arzatoare, aprindere electrica de la Hotpoint

 

High Definition
Caracteristicile inovatoare in serviciul performantei. Tehnologia brevetata Direct Flame este utilizata in designul revolutionar al noilor arzatoare: fiecare arzator este compus dintr-un singur corp, plat, ce este acoperit cu 420 de orificii minuscule, dispuse cu minutiozitate, prin care flacara se propaga vertical, intr-un mod perfect uniform. Datorita tehnologiei Flexy Zone (suprafata flexibila), suprafata de gatit se poate adapta la orice dimensiune a vaselor si orice stil de gatit, asigurand astfel distribuirea perfecta a caldurii si rezultate de inalta definitie.

Direct flame
Tehnologia brevetata Direct Flame este furnizata prin intermediul designului revolutionar al noilor arzatoare. Fiecare arzator este compus dintr-un capac individual, cu 420 de mici orificii aranjate cu grija. Flacara arde vertical prin aceste microperforatii, in mod uniform. Rezultatele - distribuirea perfect uniforma a caldurii pentru rezultate de inalta definitie.

 

Dimensiuni 
Latime : 60.0 
Adancime (cm) : 51.0 

Informatii generale 
Tip plita : Gaz 
Numar arzatoare gaz : 4 

Estetica 
Material suprafata : Sticla 
Culoare partea superioara : Negru 
Tip de control : Buton 
Material gratar : Fonta 

Panou comanda 
Aprindere electronica 
Siguranta la intrerupere flacara 

Date tehnice 
Putere arzatoare (KW) : 7.8 

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip Alimentare
      Gaz
    • Numar Arzatoare
      4
    • Aprindere Electrica
      Da
    • Vitroceramica
      Da
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.