Miele Sistem combiset cu evacuare descendenta CSDA 1040, doua plite electrice cu ventilator evacuare central ,sticla

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Sistem combiset cu evacuare descendenta CSDA 1040, doua plite electrice cu ventilator evacuare central ,sticla de la Miele

Confort si siguranta in fiecare detaliu
Situat in spatele filtrelor de grasime se gaseste accesoriului CleanCover de la Miele. in locul muchiilor metalice ascutite si a componentelor electrice, veti gasi numai o suprafata neteda, etansata. suprafata este deosebit de usor de curatat si va protejeaza de contactul cu cablurile si componentele motorului. Atentie la detalii specifica pentru Miele - pentru mai multa siguranta si un confort sporit.
Estetic si cu o sumedenie de functii utile
Hotele de la Miele sunt prevazute cu un filtru de grasime din otel inoxidabil, care este format din 10 straturi. Straturile superioare si cadrul filtrului sunt realizate din otel inoxidabil de mare calitate. „Atunci cand curatati filtrele de grasime ale masinii de spalat vase, nu va aparea nicio urma de decolorare”. Filtrele de grasime de la Miele isi pastreaza aspectul si eficienta pentru un timp indelungat.
O bucatarie din care lipsesc mirosurile neplacute
Gratie filtrelor cu carbon activ durabile, dispuse in forma de fagure si realizate din carbon bituminos. Acestea pot fi regenerate in cuptor si permit absorbtia eficienta a mirosurilor.
Inima oricarei hote
Motorul ECO functioneaza la curent continuu si economiseste pana la 70% din energie in raport cu motoarele conventionale. Multumita acestei tehnologii, acesta opereaza foarte silentios dar la fel de puternic ca toate ventilatoarele utilizate de Miele.
Eficienta energetica superioara
Dintr-o privire, puteti obtine informatii despre sistemul dvs. de evacuare descendenta, gratie etichetei energetice. Electrocasnicele Miele combina cele mai bune valori de eficienta pentru ventilator si pentru filtrul de grasime.
Vezi mai mult

  • Detalii

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.