Plita cu inductie MPM MKE-06, 1800W, temporizator 0 - 180 min, reglarea temperaturii 60 grade C - 240 grade C, panou tactil, afisaj LED, avertizare sonora, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Plita cu inductie MPM MKE-06, 1800W, temporizator 0 - 180 min, reglarea temperaturii 60 grade C - 240 grade C, panou tactil, afisaj LED, avertizare sonora, negru de la MPM

Compania MPM ofera o plita cu inductie. Datorita dimensiunii si constructiei sale, poate fi folosit ca partener pentru excursii de vara.

Practic de utilizat

Gatitul cu inductie economiseste timp si energie. Datorita suprafetei sale netede, puteti mentine cu usurinta aragazul MKE-06 .

Este alcatuita dintr-o placa ceramica solida, cu detectare automata a vaselor.

MKE-11 semnalizeaza conexiunea la retea, selectarea unei functii sau sfarsitul timpului de functionare printr-un semnal sonor.


 

Intotdeauna in siguranta

Nu trebuie sa va faceti griji ca, copilul dvs. va porni accidental plita. Aragazul cu inductie MKE-06 are un dispozitiv de blocare impotriva pornirii accidentale, pe care il activati din panoul de control. In plus, dispozitivul are protectie termica impotriva supraincalzirii placii si un ventilator de racire care se aprinde si se opreste automat in functie de temperatura plitei.

Daca puneti tigaia departe de suprafata de gatit, cuptorul MKE-06 va semnaliza cu un sunet si va trece in modul de asteptare (40 de secunde).

 

Caracteristici generale:

Placa de incalzire si panou tactil cu afisaj LCD;

Buton blocare;

Cronometru: 0-180 minute

Interval de control al temperaturii: 60-240 grade C;

Gama de reglare a puterii: 200-1800 W;

Semnal luminos care indica faptul ca dispozitivul este conectat la retea;

Protectie impotriva pornirii accidentale

Caracteristici tehnice:

Sursa de alimentare: 220-240 V, 50 Hz

Putere: 1800 W

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.