Plita incorporabila Samsung NZ64H57477K, 60 cm, Inductie, Afisaj digital, Negru, Rama inox

2.008,92 lei TVA inclus
Pret 36 Rate Optimo: 73.64 lei/luna

Disponibilitate: Nu este in stoc

Cod:

NZ64H57477

Garantie: 24 luni.

Adauga Extra Garantie:
Produs indisponibil

 • Distribuie pe:

Descriere Plita incorporabila Samsung NZ64H57477K, 60 cm, Inductie, Afisaj digital, Negru, Rama inox de la Samsung

Cook more together

Gatiti mai mult impreuna

Dispozitivul Samsung NZ5000 Induction Cooktop este dotat cu o zona Flex Zone, adica o zona deschisa, de forma dreptunghiulara si mari dimensiuni de pe suprafata de gatit, special conceputa pentru a gati mai multe feluri simultan. Aceasta poate gazdui oale si cratite de diverse forme si dimensiuni, si este in acelasi timp suficient de flexibila pentru vase de mari dimensiuni. Aceasta simplifica mult gatitul mesei pentru o familie mare.

Preincalziti cu usurinta vasele

Functia Ready Pan a dispozitivului Samsung NZ5000 Induction Cooktop permite preincalzirea rapida, cu o singura atingere, a vaselor de gatit. In loc sa va reglati manual temperatura de preincalzire si pe cea de gatit, cand folositi functia Ready Pan dispozitivul mareste nivelul de incalzire timp de 50 de secunde pentru a preincalzi rapid vasul, apoi reduce automat temperatura la un nivel moderat (nivelul 9), utilizat de regula pentru gatit.

Simply pre-heat pans
Instantly high heat

Caldura puternica instantanee

Optiunea Quick Start a dispozitivului Samsung NZ5000 Induction Cooktop reduce numarul de pasi si timpul necesar gatirii prin asigurarea instantanee a unei temperaturi inalte. Cand este selectata, zona de gatit incepe imediat sa incalzeasca mancarea la nivelul 15, maxim, de temperatura, care poate fi apoi redus treptat. Astfel, nu exista intarzierile obisnuite ce apar atunci cand trebuie sa mariti nivelul de putere de la 0.

Comenzi pas cu pas

Dispozitivul Samsung NZ5000 Induction Cooktop este dotat cu o interfata cu utilizatorul (UI) care va arata ce trebuie facut la fiecare pas, astfel incat sa va organizati fara efort modul in care gatiti. La fel ca la majoritatea sistemelor pentru consumatori, operatiile se insiruie in mod logic de la stanga la dreapta, astfel ca nu veti pierde niciodata timp cautand butoanele necesare pentru urmatorul pas.

Step-by-step control
Safer for childrenAutomatically safer

Automat mai sigur


Functia Safety Shutoff ofera o asigurare completa. Aceasta inchide automat orice zona de gatire daca pe aceasta a fost lasat ceva la fiert un timp indelungat sau daca nu exista nici o modificare de operare dupa ce a trecut un anumit timp. Astfel, cand sunteti ocupati cu oaspetii, exista mai putine riscuri de accidente costisitoare sau periculoase.

Mai sigur pentru copii

Pentru a maximiza siguranta in bucatarie, functia Child Safety Lock impiedica pana si pe cei mai hotarati copii sa activeze suprafata de gatit. Cu o simpla atingere de buton, panoul de comanda poate fi complet blocat, astfel incat este imposibil ca plita sa fie pornita accidental sau intentionat – minimizand astfel riscul ca micile manute sa sufere arsuri.

Utilizare eficienta a caldurii

Include un indicator de caldura reziduala in 2 trepte, astfel ca puteti utiliza in siguranta si cu eficienta caldura reziduala. Acesta va afisa cu claritate un „h” daca o zona de gatit este mai calda de 45°C, astfel ca poate inca fi utilizata pentru gatit, sau un „H” daca temperatura este de peste 60°C. Indicatorul se va stinge daca suprafata s-a racit si poate fi atinsa in siguranta.

Efficient heat use
 
Caracteristici

Child Safety Lock Da
Suprafata Sticla ceramica

Materiale/Finisaje

Tip afisaj Rosu
Cooktop Frame Laterale din inox
Metoda control Acces direct si prin glisare
Instalare modelelor de cuptor Integrat

AFISATI MAI MULTE SPECIFICATII

Alimentare/evaluari

Putere totala (electrica) 7.2 kW
145mm 1.2/2.0 kW
210mm 2.2/3.2 kW
Flex Zone 3.3/3.6 kW

Aragaz incorporat

Numar de arzatoare 4 EA
Tip Inductie

Greutate/dimensiuni

Pachet (L x I x A) 710x582x137 mm
Contur (LxIxA) 560x490 mm
Dimensiuni nete (lxHxa) (mm) 600x520x56 mm
Greutate (bruta) 15.5 kg
Greutate (neta) 13.3
Incarcatura (20/40 ft) 544/1139

 • Detalii
  • Tip Alimentare
  • Numar Arzatoare
   4
  • Aprindere Electrica
   Da
  • Vitroceramica
   Da
  • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.