Plita incorporabila pe gaz Whirlpool POW 75D2/NB, 5 arzatoare, Booster, aprindere electrica, 75 cm, sticla neagra

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Plita incorporabila pe gaz Whirlpool POW 75D2/NB, 5 arzatoare, Booster, aprindere electrica, 75 cm, sticla neagra de la Whirlpool

Plita incorporabila Whirlpool POW75D2/NB, Gaz, 5 Arzatoare, Tehnologia iXelium, Gratare din fonta, Aprindere electrica, 60 cm, Negru
   
   
W Collection
Putere si performanta cu stralucire de durata

Plitele pe gaz apartinand Colectiei W combina materiale de calitate superioara cu tehnologie de ultima ora pentru o experienta de coacere de neuitat intr-o gama de modele simple, dar incantatoare. Noile arzatoare inovatoare ofera un control instantaneu si precis al temperaturii, suporturile mai versatile asigura o mai mare flexibilitate, iar butoanele intuitive ofera o usurinta maxima in utilizare. Construite din otel inoxidabil si sticla neteda, care completeaza aspectul, plitele de gaz se potrivesc perfect cu celelalte aparate din colectia Whirlpool W.
 
   
iXelium
Tratament exclusiv nanotehnologic

Impiedica alunecarea alimentelor pe suprafata, protejand-o de pete si zgarieturi. Acest material inovator este destinat tuturor celor care iubesc design-ul, dar urasc curatenia. Datorita unui tratament exclusiv nanotehnologic, plita iXelium este extrem de usor de curatat. Spre deosebire de o plita standard din otel, iXelium impiedica stropirea cu alimente, incrustarea pe suprafata, astfel incat veti avea nevoie doar de un burete moale si un detergent neagresiv pentru a indeparta murdaria. Rezultatul este o suprafata de gatit care va ramane stralucitoare in timp, fara zgarieturi.
 
   
Plite din sticla pe gaz
Design sofisticat

Plitele pe gaz cu suprafata de sticla reprezinta un exemplu de design de cea mai inalta clasa, gratarele negre si suprafata de sticla a plitei oferind aparatului aspectul profesional al acestei game. Gazul pe plitele de sticla este disponibil in diferite latimi, ceea ce ofera utilizatorului libertatea de a-si concepe bucataria in aspectul dorit.
 
 
   
Aprindere automata
Confortul utilizarii in fiecare detaliu

Ledul cu care este prevazut selectorul va permite sa porniti arzatorul rapid si in siguranta.
 
   
Dispozitiv de siguranta: controlul gazului
Pentru siguranta dvs.
Sistemul de siguranta al plitei XYZ Whirlpool intrerupe alimentarea cu gaz daca flacara se stinge, de exemplu, ca urmare a inundarii arzatorului. Elimina riscul de scurgeri de gaze si asigura siguranta in timpul pregatirii mesei.
 
   
Potrivire perfecta
Vedere integrala

Cuptorul Whirlpool cu microunde XYZ se va potrivi perfect cu cuptorul, plita si hota din ColectIa W, creand aspectul de integralitate al interiorului dumneavoastra si facandu-l chiar mai atragator si mai elegant
 


CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Incorporabil
Tip alimentare Gaz natural
Tip plita Standard
Tip panou de comanda Mecanic
Pozitionare panou comanda Deasupra
Material Sticla
Culoare Negru

CARACTERISTICI TEHNICE

Tip arzator Standard
Numar arzatoare 5
Arzator mare 1
Arzator mic 2
Arzator normal 2

DIMENSIUNI

Inaltime 4 cm
Latime 64 cm
Adancime 51 cm
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip Alimentare
      Gaz
    • Numar Arzatoare
      5
    • Aprindere Electrica
      Da
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.