Whirlpool Plita incorporabila iXelium Estetica Fusion GMF 6422 IXL, gaz, 4 arzatoare, 59 cm, aprindere electrica, gratare fonta, inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Plita incorporabila iXelium Estetica Fusion GMF 6422 IXL, gaz, 4 arzatoare, 59 cm, aprindere electrica, gratare fonta, inox de la Whirlpool

   

Whirlpool prezinta iXelium: plita care ramane lucioasa si frumoasa in timp, rezistand la pete si zgarieturi.

Creata prin aplicarea exclusiva a nanotehnologiei asupra otelului, suprafata sa revolutionara previne intarirea reziduurilor alimentare, facilitand astfel curatarea prin simpla stergere cu buretele.

Proprietatile speciale ale suprafetei iXelium fac ca si cele mai indarjite urme de murdarie sa fie indepartate doar prin utilizarea detergentilor naturali, non-abrazivi. Acest lucru scuteste mult timp si efort, dar reduce si pagubele ecologice cauzate de produsele de curatare conventionale

Plitele din otel inoxidabil traditionale se pot matui si decolora datorita expunerii la temperaturi inalte de gatire, iar utilizarea detergentilor si buretilor abrazivi pot zgaria si oxida suprafata. iXelium isi pastreaza luciul si frumusetea in timp. Chiar si la temperaturi ridicate, aspectul sau ramane neschimbat, fara a se matui sau ingalbeni.

Testele independente au demonstrat ca iXelium este de departe mai rezistenta la ingalbenire, zgariere, sau coroziuni decat plitele traditionale din otel inoxidabil.

Neafectata de agenti chimici sau actiuni mecanice, suprafata plitei iXelium prezinta o durabilitate garantata.

Rezistenta la temperaturi foarte ridicate: dupa expunerea la o temperatura de 315 grade Celsius timp de o ora, iXelium rezista la ingalbenire de 6 ori mai bine decat o plita traditionala din otel.

Rezistenta la zgarieturi: daca suprafata este zgariata prin apasare cu varful unui pix, iXelium rezista la zgarieturi de 15 ori mai bine decat o plita traditionala.

Rezistenta la coroziuni: intr-un test de laborator, in atmosfera umeda cu o concentratie salina foarte ridicata, rezistenta la coroziuni a lui iXelium este de 6 ori mai mare decat a unei plite traditionale din otel inoxidabil.

 

Caracteristici tehnice
Tip alimentare - Gaz
Numar arzatoare - 4
Pozitionare butoane - Frontal
Aprindere electrica - Da
Gratar - Da

Arzatoare
Material gratare - Fonta
Arzator mare - 1
Arzator normal - 2
Arzator mic - 1

Functii
Altele - iXelium


Date tehnice
Inox - Da
Dimensiuni (IxLxA) cm - 4.1 x 59 x 51
Lungime cablu de alimentare (m) - 0.85
Greutate (Kg) - 10.5

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip Alimentare
      Gaz
    • Numar Arzatoare
      4
    • Aprindere Electrica
      Da
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.