Plotter HP T650 24-IN, format A1

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
5.003,09 lei
Pret 36 Rate Optimo: 183.39 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

5HB08A

Garantie: 12 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Plotter HP T650 24-IN, format A1 de la HP

Cea mai compacta imprimanta de format mare din lume, cu suport incorporat, este conceputa pentru a se potrivi nevoilor biroului dumneavoastra, dar si bugetului stabilit si modului dumneavoastra de a lucra. Imprimati simplu proiecte de mai multe dimensiuni. Imprimati un plot A1 in numai 26 de secunde. Memorie de 1 GB.

 

Simplitate extrema

Imprimati automat proiecte de mai multe dimensiuni, A3 si A1, fara sa comutati manual suportul media.

Economisiti timp cu ajutorul celui mai simplu proces de trimitere a lucrarilor din lume si trimiteti mai multe fisiere cu un singur clic, cu HP Click.

Imprimati cu incredere si obtineti rezultatele dorite, cu ajutorul driverului intuitiv si al previzualizarii reale a imprimarii.

 

Potrivite stilului dumneavoastra de lucru

Evitati asteptarea langa imprimanta datorita imprimarii de mare viteza, fiind necesare numai 26 secunde pentru fiecare plot A1.

Fiti mai productiv si economisiti timp de la pregatirea lucrarii la imprimarea finala, imprimand proiectele cu o viteza de pana la 2 ori mai mare.

Imprimati lucrari si gestionati plotterul de aproape oriunde, oricand, folosind aplicatia HP Smart.

 

Se incadreaza in birou si in buget

Economisiti spatiu cu ajutorul celor mai mici plottere din lume4, concepute pentru a se potrivi nevoilor biroului dumneavoastra, cu suport incorporat.

Comparativ cu produsele concurente, folositi cu pana la 95% mai putina cerneala pentru operatiunile de intretinere de rutina si obtineti pana la 100 pagini A1 suplimentare pe luna.

Designul mai sustenabil contribuie la reducerea emisiilor CO2e cu pana la 7.3 tone/an pentru unitatile vandute care folosesc materiale plastice reciclate in proportie de pana la 30%.

 

 Imprimati automat in format A3/B si A1/D sau A0/E fara schimbati manual suportul media.
   
Economisiti timp si trimiteti mai multe fisiere cu un singur clic, cu software-ul HP click gratuit.

 

   
 Cernelurile HP Bright Office va ofera o precizie a liniilor cu pana la 31% mai mare.

 

   
Economisiti spatiu folosind cele mai mici plottere din lume, concepute pentru a incapea in biroul dumneavoastra datorita suportului incorporat.

 

   
Imprimati lucarari si gestionati plotterul de aproape oriunde, oricand, folosind aplicatia HP Smart.
   
   

 

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.