Prajitor de paine Albatros Express, 750 W, 2 felii, 6 trepte de prăjire, Mecanism automat de ridicare a feliilor, Dezgheţare, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
71,29 lei
Pret 36 Rate Optimo: 2.61 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

5,00 / 2 reviews
Cod:

EXPRESS

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Prajitor de paine Albatros Express, 750 W, 2 felii, 6 trepte de prăjire, Mecanism automat de ridicare a feliilor, Dezgheţare, Alb de la Albatros

inox

Dimineți perfecte

Începe fiecare dimineață cu un mic dejun sănătos și asigură-ți doza de energie pentru tot parcursul zilei! Prăjitorul Albatros îți dă posibilități nelimitate în prepararea celor mai delicioase mic dejun-uri.

Paine prăjită, sandwich-uri, bruschete. Indferent de dorințe, găsești soluția rapidă, doar printr-o apăsare de buton.

Design compact - multifuncțional

Prăjitorul Albatros se remarcă printr-un design compact și modern, fiind de culoarea albă.

Acesta este compus dintr-o singură fantă cu o lungime de 36 cm, în care poți prăji lejer două felii de pâine normală sau poți încerca feliile mari de pâine fără a fi nevoit să le mai tai.

 

Control asupra gradului de rumenire

În funcție de preferințe, poți alege oricare dintre cele 6 trepte de putere pentru gradul de rumenire al feliilor de pâine.

Ție îți place pâinea mai prăjită, dar celorlalți membrii cea mai puțin prăjită? Acum ai control absolut pentru fiecare dorință din familie!

Control asupra timpului de preparare

Te grăbești sau consideri că pâinea este suficient de prăjită? Apasă butonul STOP si proccesul de prăjire se va opri imediat!

 

Funcție de dezghețare și reîncălzire

Ții pâinea la frigider? Nicio problemă! Apasă butonul de dezghețarea, iar prăjitorul o va aduce la stadiul perfect pentru a fi savurată alături de ceea ce ai în meniu.

Vrei doar să reîncălzești pâinea sau covrigii? Apasă butonul de reîncălzire și acestea vor fi gata în câteva secunde!

Utilizare ușoară

Introduci feliile de pâine, selectezi gradul de rumenire, apeși în jos de butonul lateral, iar pâinea începe să se prajească. Apeși pe STOP, procesul se întrerupe, iar feliile se ridică în mod automat.

Cu ajutorul mecanismului automat de ridicare al feliilor și a tăviței pentru frimituri, te bucuri de siguranță și ușurință în curățare.

 
Vezi mai mult

  • Prajitoare paine
    • Putere
    • Trepte de prajire
      6
    • Numar de felii
      2

Opiniile clientilor despre Prajitor de paine Albatros Express, 750 W, 2 felii, 6 trepte de prăjire, Mecanism automat de ridicare a feliilor, Dezgheţare, Alb

Rating general:
5
5 (2)
4
3
2
1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Elena Mirabela (Albeni) - Scor: 5/5 | acum 3 ani
Prajitor de paine Albatros Express, 750 W, 2 felii, 6 trepte de prăjire, Mecanism automat de ridicare a feliilor, Dezgheţare, Alb

Foarte mulțumită

Ramona Catu (Iași) - Scor: 5/5 | acum 3 ani
Prajitor de paine Albatros Express, 750 W, 2 felii, 6 trepte de prăjire, Mecanism automat de ridicare a feliilor, Dezgheţare, Alb

Un prajitor de pâine foarte bun,il folosesc in fiecare dimineata de 6 luni si functioneaza perfect,il recomand,ușor de curățat.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.