Prajitor de paine Amica TD 3021, 800 W, 2 feli, 7 nivele, pereti reci, Inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Prajitor de paine Amica TD 3021, 800 W, 2 feli, 7 nivele, pereti reci, Inox de la Amica

Viteza de prajire depinde de puterea aparatului. Cu cat puterea pe care o alegeti este mai mare, cu atat paine va deveni mai aurie. Iar cu aparatele de prajit paine Amica va fi foarte rapid... Putere maxima pentru satisfactia ta deplina! Si economie de timp!

Reglarea nivelului de prajire
Painea prajita nu trebuie sa fie intotdeauna prajita la fel! In functie de gradul de prajire pe care il preferati, pur si simplu selectati programul potrivit! Ajustati puterea de prajire in functie de preferinte - acum toata lumea poate obtine painea prajita pe care o prefera!

Tava pentru firimituri
Multora nu le place sa faca curatenie. Dar este si mai greu sa cureti aparatele in interior... De aceea prajitoarele de paine Amica sunt echipate cu o tava speciala pentru firimituri - dupa terminarea prajirii, puteti sa o indepartati cu usurinta si sa o curatati.

Functie dezghet
Ai paine congelata si vrei sa o prajesti? Nu astepta! Utilizeaza functia de dezghetare si economiseste timp! Prajirea se va prelungi cu cateva zeci de secunda, astfel incat painea sa se poata dezgheta si praji imediat. Dureaza doar un moment si poti manca painea fierbinte!

Functionalitati:
Functia de incalzire
Reglarea nivelului de prajire
Functia de dezghetare

Specificatii:


Tava pentru firimituri
Oprire automata dupa prajire
Depozitare cablu
Butoane luminate

Date tehnice:


Culoare: Argintiu
Materialul carcasei: Otel inoxidabil (sablat)
Capacitate : 2 felii
Lungimea cablului : 70 cm
Tensiune: 220 - 240V
Putere nominala (W): 715-850

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.