Prajitor de paine Daewoo UltraLine, 900 W, 6 nivele rumenire, functie dezghetare, functie reincalzire, functie anulare, indicator luminos, tavita pentru firimituri, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Prajitor de paine Daewoo UltraLine, 900 W, 6 nivele rumenire, functie dezghetare, functie reincalzire, functie anulare, indicator luminos, tavita pentru firimituri, Alb de la Daewoo

Prajitor de paine Daewoo UltraLine, 900 W, 6 nivele rumenire, functie dezghetare, functie reincalzire, functie anulare, indicator luminos, tavita pentru firimituri, Alb

 

 

PRAJITOR DE PAINE | gama ULTRALINE  

Nimic nu este mai delicios intr-o dimineata decat o cana de ceai cu o felie de paine prajita perfect cu unt si dulceata. Pentru asta ai nevoie de un prajitor de paine care va rumeni feliile exact asa cum iti doresti, dar si care va completa designul deja creat al bucatariei tale.  

 

 

 

Putere nominala 900 W  

Pentru un mic dejun reusit, cei 900 W permit aparatului sa se incalzeasca foarte rapid si in acelasi timp sa scurteze timpul de rumenire a feliilor de paine. Pentru dimineti in care timpul este limitat!

 

6 trepte de rumenire  

Un mic dejun cu paine prajita este intotdeauna reusit, iar cu aparatul Daewoo va puteti alege nivelul de rumenire pe care il preferati. Adaugati dulceata, miere sau unt si bucurati-va de dimineti perfecte.

 

Functie anulare  

Indiferent de intensitatea pe care o doriti, veti putea opri aparatul oricand, doar cu o apasare de buton. Astfel, veti avea painea prajita exact cat va place.

Tavita pentru firimituri si spatiu de depozitare cablu

Tavita detasabila ajuta la aruncarea rapida a firimiturilor, mentinand curatenia in jurul mesei prin colectarea acestora intr-un singur loc accesibil. Design-ul curat si minimalist al bucatariei este sustinut si de spatiul pentru depozitarea cablului.  



CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare Rezidential
Numar de felii 2
Trepte de prajire 6
Tip panou de comanda Mecanic Digital
Putere 900 W
Material carcasa Plastic
Functii Loc depozitare cablu Indicator luminos Decongelare Reincalzire Auto pop-up Anulare
Accesorii incluse Tava firmituri detasabila
Culoare Alb
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.