Russell Hobbs Prajitor de paine 2 felii inox Illumina

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Prajitor de paine 2 felii inox Illumina de la Russell Hobbs

Acest prajitor de paine ingenios are o functie care te ajuta sa obtii felia perfecta de paine prajita. Are 6 setari pentru a controla nivelul de rumenire, ca tu sa poti alege intre feliile de paine mai putin prajite sau cele rumenite mai bine si crocante. Banda lui luminoasa Illumina isi va schimba culoarea in timpul ciclului de prajire, ca tu sa stii cand painea este rumenita pe gustul tau.

• La inceput
 La mijloc
 Aproape gata
 Painea prajita este pregatita

Cu 55%* mai rapid decat un prajitor obisnuit, Prajitorul de paine Illumina te ajuta sa economisesti timp pretios. In plus, are o functie pentru paine congelata, asa ca poti sa prajesti painea direct din congelator, fara sa mai trebuiasca sa o decongelezi inainte. Functiile de anulare si de reincalzire iti ofera mai mult control. Cu o carcasa din otel inoxidabil, acest prajitor de paine se va potrivi perfect in orice bucatarie.

*In comparatie cu prajitorul de paine Allure 14572-57 de la Russell Hobbs

Banda Luminoasa Illumina

Banda Luminoasa Illumina

Aceasta banda luminoasa isi schimba culoarea pentru a indica cele patru stagii ale ciclului de prajire, anuntandu-te cand painea ta este putin prajita sau aproape gata!
Tehnologie de Prajire mai Rapida

Tehnologie de Prajire mai Rapida

Elementul nostru de incalzire special conceput si firul de incalzire avansat iti ofera o prajire cu 55% mai rapida*. Ideal atunci cand trebuie sa prajesti mai multe felii de paine sau cand nu vrei sa astepti prea mult timp.

 

 

CARACTERISTICI

Carcasa lucioasa din otel inoxidabil slefuit
Model si logo Russell Hobbs in relief
Tehnologie de prajire rapida - prajire cu 55% mai rapida*
Banda luminoasa care isi schimba culoarea - Albastru / Violet / Rosu / Verde
6 setari nivel rumenire
Tava de firimituri cu deschidere prin apasare
Functii pentru paine congelata, anulare si reincalzire
1000W
Gratar pentru chifle inclus

 

 

 

 

 

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.