Prajitor de paine Royal Blue Russell Hobbs 21394-56

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Prajitor de paine Royal Blue Russell Hobbs 21394-56 de la Russell Hobbs

Prajitor de paine Royal Blue cu fanta lunga pentru 2 felii, 1100W

Prajitorul de Paine cu Fanta Lunga Royal Blue este ideal pentru persoanele care vor sa aiba posibilitatea de a alege dintre mai multe variante. Datorita fantei lungi nu va mai trebui sa alegi doar painea feliata standard. In schimb, te poti bucura de baghete, chifle sau paine taraneasca. Finisajul modern albastru va aduce un plus de eleganta atat in bucatariile traditionale, cat si in cele contemporane.

 

Acest prajitor de paine este plin de functii ideale. Functia de "ridicare inalta" te ajuta sa scoti in siguranta si simplu feliile de paine, impingand feliile de paine un pic mai sus pentru a ajunge cu usurinta la ele. Functia pentru Paine Congelata iti permite sa prajesti painea scoasa direct din congelator. In plus, are un gratar pentru chifle care te ajuta sa incalzesti diverse produse de panificatie.

 

CARACTERISTICI

  • Prajitor de Paine din otel inoxidabil cu accente Royal Blue
  • Fanta lunga pentru 2 felii de paine
  • Tava de firimituri detasabila
  • Functie de "Ridicare Inalta"
  • Gratar pentru chifle
  • Control ajustabil nivel rumenire
  • Functii de Decongelare si Anulare
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.