Prajitor paine Legacy Russell Hobbs 21291-56

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Prajitor paine Legacy Russell Hobbs 21291-56 de la Russell Hobbs

Prajitor paine Legacy rosu,1100W,2 felii,2 fante late

Daca nu iti place sa astepti pana ti se prajeste painea, vei iubi functia de prajire cu 55%* mai rapida a Prajitorului de Paine Legacy. Aceasta te va ajuta sa te bucuri de painea prajita pe gustul tau, doar ca putin mai repede - o metoda grozava atunci cand te grabesti sau trebuie sa prajesti mai multe felii de paine. Fantele mai late il fac capabil sa prajeasca felii de paine mai late si o varietate de chifle.

Prajitorul de Paine Legacy mai are functia de Decongelare care iti permite sa prajesti painea congelata fara sa fi nevoit sa o decongelezi inainte, o alta functie utila care te ajuta sa economisesti timp dimineata. In plus, acesta mai are functiile de "anulare" si "reincalzire".

Prajitorul de Paine Legacy cu gratarul pentru chifle unic pentru aniversarea de 60 de ani este cadoul ideal pentru iubitorii de paine prajita. Gratarul pentru chifle mentine painea calda ca sa poata fi savurata putin mai tarziu.

 
 
 

* in comparatie cu Prajitorul de Paine Cottage 18260-56 de la Russell Hobbs

Tehnologie de Prajire mai Rapida

Tehnologie de Prajire mai Rapida

Elementul nostru de incalzire special conceput iti ofera o prajire cu 55% mai rapida*. Ideal atunci cand vrei sa prajesti mai multe felii de paine sau nu ai timp sa astepti.
Fante Extra Late

Fante Extra Late

Fante late cu ridicare inalta - ideala pentru prajirea feliilor de paine mai late si a chiflelor.

CARACTERISTICI

  • Prajitor de Paine din otel inoxidabil cu logo Russell Hobbs in relief
  • Prajire cu pana la 55% mai rapida*
  • Fante late - ideale pentru prajirea feliilor de paine mai groase
  • Functii de decongelare, anulare si reincalzire cu indicatori luminosi
  • Tava de firimituri detasabila
  • Control variabil grad de rumenire
  • Gratar pentru chifle
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.