Russell Hobbs Prajitor de paine Colours Classic Cream 23334-56, 1670 W, prajire rapida, fante extra late, gratar pentru chifle, inox/crem

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Prajitor de paine Colours Classic Cream 23334-56, 1670 W, prajire rapida, fante extra late, gratar pentru chifle, inox/crem de la Russell Hobbs

Prajitorul de paine Russell Hobbs Classic Cream este ideal pentru persoanele care vor sa aiba de unde sa aleaga. Acest prajitor de paine elegant are un control ajustabil inteligent de rumenire astfel putand sa iti prajesti painea exact pe gustul tau. Fantele mai late iti permit sa prajesti si felii de paine mai groase. Cu ajutorul functiei `lift and look` poti privi cum ti se rumeneste painea fara sa trebuiasca sa opresti ciclul de prajire. Asta inseamna ca te poti bucura de o paine prajita perfect. In plus, acest prajitor de paine functional are o tehnologie de prajire mai rapida, astfel nu va trebui sa astepti prea mult pentru gustarea ta favorita.

Mai mult, prajitorul de paine Classic Cream are o functie pentru decongelare care iti permite sa prajesti painea congelata, ajutandu-te sa economisesti timp in diminetile in care te grabesti. In plus, acesta are un gratar pentru chifle pe care poti sa iti incalzesti croissant sau diverse produse de panificatie, iar tava de firmituri incorporata se poate detasa cu usurinta pentru a mentine suprafatele curate si organizate.

Pe langa faptul ca are o sumedenie de functii inteligente, finisajul sofisticat si modern al acestui prajitor de paine va face ca acesta sa arate perfect in orice bucatarie.
 

Caracteristici

Finisaj Classic Cream

Carcasa din otel inoxidabil

Tehnologie de prajire rapida

Functie `look and lift`

Tava de firimituri detasabila

Fante extra late

Gratar pentru chifle

Control ajustabil nivel rumenire

Functii de decongelare si anulare

Spatiu pentru depozitarea cablului incorporat

Picioruse anti-alunecare

1670 W

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.