Prajitor de paine Tefal TT640810, 850W, ecran digital, 3 functii dedicate, 7 niveluri de rumenire, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Prajitor de paine Tefal TT640810, 850W, ecran digital, 3 functii dedicate, 7 niveluri de rumenire, Negru de la Tefal

Prajitor de paine Tefal TT640810, 850W, ecran digital, 3 functii dedicate, 7 niveluri de rumenire, Negru
 

Lumineaza-ti diminetile cu o simpla atingere de buton

Infrumuseteaza-ti diminetile si bucataria cu prajitorul de paine inovativ, elegant si usor de folosit Tefal. Bucura-te de paine proaspat prajita exact asa cum iti place datorita functiei Favorite, cronometrului digital si a celor 7 nivelele de rumenire care iti permit sa pregatesti painea perfect prajita pe gustul tau. Cu un design modern si  functii inteligente, prajitorul de paine Tefal  iti va face diminetile mai frumoase si mai usoare.

Prajitor de paine Tefal: Bucura-te de paine prajita exact asa cum iti palce, cu o atingere de buton

Savureaza in fiecare zi painea prajita asa cum iti place datorita prajitorului de paine Tefal ce beneficiaza de un design modern si functii inteligente. Memoreaza modul favorit de rumenire pentru a-ti fi mereu la indemana cu doar o simpla atingere de buton. Prajitorul de paine dispune de un ecran digital ce afiseaza timpul ramas din procesul de rumenire si nivelul de rumenire pentru rezultate asa cum iti plac. Functiile inteligente Oprire, Dezghetare si Reincalzire cu indicator luminos ofera o utilizare confortabila, iar fantele cu dimensiuni variabile sunt ideale pentru a praji orice tip de paine. Tavita pentru colectarea firimiturilor este detasabila pentru curatare usoara si manerul cu ridicare completa iti permite sa scoti cu usurinta orice felie de paine indiferent de marime.

Prajitor de paine

• Functia Favorite iti permite sa memorezi modurile preferate de rumenire;
• Ecran digital ce afiseaza timpul de preparare ramas si gradul de rumenire ales;
• Rezultate personalizate datorita celor 7 nivele de rumenire;
• 2 fante cu dimensiuni variabile pentru a praji perfect orice tip de paine;
• 3 functii dedicate, accesibile printr-o o simpla apasare de buton: Oprire, Dezghetare si Reincalzire,  cu indicator luminos;
• Tavita pentru firimituri detasabila pentru curatare usoara;
• Ridicare completa a manerului pentru a scoate cu usurinta orice felie de paine.

Functie pentru Favorite

Memoreaza gradul de rumenire preferat cu ajutorul functiei dedicate, pentru a obtine usor si rapid rezultate perfecte, exact pe gustul tau, cu o simpla apasare de buton.
   
Ecran digital

Prajitorul de paine beneficiaza de un design elegant si un ecran ce afiseaza timpul ramas din precesul de rumenire pentru confort sporit.
   
3 functii dedicate, la o simpla atingere de buton

Functiile de Oprire, Dezghetare si Reincalzire, cu indicatoare luminoase, iti permit sa opresti imediat procesul de preparare, sa prajesti paine congelata si sa reincalzesti painea deja prajita in numai 30 de secunde.
   
Rezultate personalizate

Bucura-te de rezultate perfecte exact asa cum iti plac datorita celor 7 nivele de rumenire.
   
Fante cu latime variabila

Ideale pentru a praji orice tip ce paine, indiferent de grosime, datorita sistemului de centrare ce asigura rezultate uniforme de rumenire, de fiecare data.
   
Tavita pentru firimituri de tasabila

Aceasta este usor de scot de sub toaster pentru o curatare usoara si fara efort.
   
Ridicare completa a manerului

Scoate cu usurinta pana si cele mai mici felii de paine datorita manerului integrat.
   

 

Vezi mai mult

  • Prajitoare paine
    • Putere
    • Trepte de prajire
      7
    • Numar de felii
      2

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.