AMD Procesor Ryzen 9 7900 3.7GHz Box Socket AM5, 12c/24t, cache 76MB, 65W

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
2.266,79 lei
Pret 36 Rate Optimo: 83.09 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

100-100000590BOX

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Procesor Ryzen 9 7900 3.7GHz Box Socket AM5, 12c/24t, cache 76MB, 65W de la AMD

Bine ati venit in noua era a performantei. AMD Ryzen 7000 Series introduce viteza "Zen 4" pentru gameri si creatori, cu putere pura pentru a aborda orice joc sau flux de lucru pe terenul de joaca digital. Cel mai avansat procesor pentru PC din lume pentru gameri si creatori extinde pozitia de lider in materie de performanta AMD pentru a va alimenta PC-ul.

 

Schimba modul in care joci

Cand PC-ul tau are cel mai avansat procesor desktop pentru gameri din lume, te poti concentra pe ceea ce conteaza cu adevarat: sa fii victorios pe campul de lupta digital. Fie ca jucati cele mai recente titluri sau revedeti un clasic, procesoarele AMD Ryzen™ din seria 7000 sunt o forta de gaming cu nuclee "Zen 4" de inalta performanta. Cu pana la 16 nuclee, 32 de fire de executie, ceasuri de stimulare de pana la 5,7 GHz si pana la 80 MB de memorie cache, procesoarele AMD Ryzen seria 7000 ofera performante care schimba jocul. 

   
   

Cele mai recente tehnologii

Fie ca faceti randari 3D pentru o scena cu un nivel ridicat de poligrafie, exportati fisiere video masive sau vizualizati un vis arhitectural, procesoarele AMD Ryzen™ din seria 7000 sunt construite pentru a bate ceasul. Cu o conectivitate care economiseste timp, cum ar fi suportul de stocare PCIe® 5.0, WiFi® 6E ultra-rapid, tehnologia AMD EXPO™, pana la 32 de fire de procesare si acceleratoare video dedicate, imbunatatiti-va experienta cu procesoarele AMD Ryzen seria 7000.

 

 

Cresteti puterea de procesare

Procesoarele AMD Ryzen™ dispun de tehnologii de ultima generatie pentru a va sustine si a va mentine in joc.

 

Overclocking usor, Game On

Accelereaza-ti jocurile cu tehnologia AMD EXPO™. Frecventele de memorie mai mari si setarile mai agresive pot debloca rate de cadre mai mari si mai fluide in jocurile dvs. preferate.

 

Precision Boost 2 - Imbunatatiti performanta atunci cand aveti nevoie de ea. Precision Boost 2 creste automat frecventele procesorului pentru o performanta supraalimentata atunci cand aveti cea mai mare nevoie de ea.

Precizie Boost Overdrive - Prelucrarea Precision Boost 2 si mai buna. Precision Boost Overdrive utilizeaza designul robust al placii de baza pentru a creste vitezele de ceas mai mult si mai mult timp si va permite sa faceti overclock prin simpla apasare a unui buton.

Deblocat pentru overclocking - Controlati-va puterea de procesare. Reglati-va si reglati-va procesorul AMD Ryzen pentru performante personalizate cu ajutorul utilitarului robust AMD Ryzen Master.

 

Viitorul procesoarelor Ryzen™

Obtineti performante rapide "Zen 4" cu placile de baza AMD Socket AM5.

Noile procesoare AMD Ryzen din seria 7000 sunt dotate cu tehnologii de ultima generatie pentru un PC modern fara efort. Punctele de atractie includ memorie DDR5 de mare viteza, suport PCIe® 5.0, overclocking de memorie cu o singura atingere AMD EXPO™ si productie hiper-eficienta pe 5nm. Puneti o placa de baza AMD Socket AM5 in inima platformei dvs. pentru a domina jocurile pe care le iubiti astazi si maine. Daca PC-ul dvs. are nevoie de cele mai noi si mai bune capacitati, insistati pe procesoarele AMD Ryzen™.

 

 

Vezi mai mult

  • General
    • Socket
      AM5
    • Nucleu
      Raphael
    • Numar nuclee
      12
    • Frecventa procesor
      3.70
    • Tehnologie de fabricatie
      5
    • Putere totala disipata
      65
    • Cooler stock inclus
      Da
  • Suport Memorie
    • Tip memorie
    • Memorie maxima
      128 GB
    • Frecventa memorie
      5200

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.