ASUS Access Point wireless, AC1200, Dual band 300 + 867 Mbps

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Access Point wireless, AC1200, Dual band 300 + 867 Mbps de la ASUS

Solutie de Extindere a Acoperirii de Retea / Punct de Acces Dual-Band Wireless- AC1200
   

Acoperire Wi-Fi extinsa


Dispozitivul pentru extinderea ariei de acoperire cu semnal wireless ASUS RP-AC56 este echipat cu antene interne de tip MIMO foarte puternice, ce ajuta la eliminarea zonelor ”moarte” din punct de vedere al acoperirii de semnal si imbunatatesc acoperirea oricarui router wireless. Acesta functioneaza ca un repetitor de semnal, putand astfel extinde acoperirea retelei wireless in orice colt al casei – chiar si in acele zone dificile din punct de vedere al accesului. Astfel, veti beneficia de acoperire si acces Internet foarte stabil oriunde v-ati afla si indiferent ce dispozitiv ati folosi, fie ca este vorba despre notebook-uri, tablete, smartphone-uri, console de jocuri sau televizoare inteligente.

Solutie de extindere a acoperirii de retea pe doua benzi simultan


RP-AC56 iti permite sa te bucuri de conectivitate dual-band chiar si atunci cand folosesti un router de generatie veche, ce opereaza intr-o singura banda. Dubleaza-ti performantele wireless cu o latime de banda de pana la 867 Mbps pe gama de frecvente 5 GHz – de 3 ori mai rapid decat standardul wireless-N!

   
 

Setare ultra-rapida si conectivitate fara probleme


Procesul de instalare al dispozitivului de extindere a ariei de acoperire wireless RP-AC56 nu necesita un CD si nici macar o tastatura sau un mouse. O singura apasare a butonului WPS si instalarea s-a realizat cu succes. Dispozitivul asigura un nivel optim de performanta pentru experiente deosebite la navigarea pe Internet. Pentru optiuni avansate de administrare, puteti conecta dispozitivul RP-AC56 la un PC prin intermediul cablului Ethernet si accesa direct pagina de configurare, sau puteti folosi in acelasi scop o tableta sau un smartphone, fara a avea nevoie de un disc de configuratie sau de o aplicatie de control.

 
 

Descoperiti locatia ideala pentru RP-AC56 cu ajutorul indicatorului pentru acoperirea de semnal


Pentru rezultate optime, va recomandam sa plasati modelul RP-AC56 intre router si zona in care doriti sa extindeti acoperirea de semnal wireless, intr-o zona ce beneficiaza de un semnal wireless stabil. RP-AC56 functioneaza la capacitate maxima atunci cand receptioneaza un semnal wireless puternic de la router, lucru ce poate fi verificat utilizand indicatorul de semnal de pe panoul frontal al modelului RP-AC56.
 

 
 

Transmiterea de muzica prin intermediul aplicatiei ASUS AiPlayer si suport pentru multiple protocoale de streaming wireless


Puteti conecta difuzoare audio la RP-AC56 si transmite direct melodiile favorite direct de pe orice dispozitiv mobil ce include aplicatia ASUS AiPlayer instalata. Acesta este compatibil cu o gama extinsa de formate multimedia si ofera o experienta de streaming audio cursiva si usoara, oriunde in casa. De asemenea, RP-AC56 poate transmite muzica de pe dispozitive ruland sistemele de operare Mac si iOS fara a necesita software suplimentar in acest sens.

*Aplicatia ASUS AiPlayer este disponibila in mod gratuit prin intermediul App Store si Google Play.

 
 

Moduri de functionare 3-in-1 – extindere a ariei de acoperire Wi-Fi, punct de acces, punte media


RP-AC56 va ofera inca doua moduri de functionare foarte utile, ce-i sporesc semnificativ versatilitatea in utilizare. In afara functiei de baza, cea de dispozitiv pentru extinderea ariei de acoperire a unei retele wireless, acesta poate functiona si ca punct de acces wireless (access point – AP). In modul AP, acesta poate fi conectat la orice retele LAN pe fire – spre exemplu, conexiunea Internet existenta intr-un hotel – pentru a crea un hotspot Wi-Fi personal, permitand accesarea conexiunii Internet de pe o serie intreaga de dispozitive Wi-Fi, cum ar fi laptop-uri, telefoane, tablete, etc. In modul punte media, acesta poate fi conectat la orice dispozitiv oferind suport Ethernet – cum ar fi televizoare inteligente, player-e multimedia, console de jocuri sau PC-uri – pentru a le oferi capabilitati Wi-Fi extinse. Este o solutie ideala pentru a reduce aglomeratia de cabluri!

 
 

ASUS ExpressWay amplifica performantele


ASUS ExpressWay utilizeaza capabilitatile dual-band ale modelului RP-AC56 pentru a crea o conexiune super-eficienta, cu un nivel imbunatatit de performanta si fiabilitate. In modul de functionare normal, RP-AC56 utilizeaza benzile de 2.4GHz si 5GHz simultan pentru conectarea la diverse dispozitive si la routere-e. Atata timp cat cel putin unul dintre dispozitive – sau router-ul vostru – suporta functionarea pe banda de 5GHz, ExpressWay poate dedica o banda conexiunii la router iar cealalta banda conexiunii la dispozitivul vostru. Aceasta va ofera un plus semnificativ de performanta pentru sarcinile ne necesita o latime de banda extinsa, cum ar fi streaming-ul video HD sau jocurile online, si reduce in acelasi timp sansele de a pierde conexiunea datorita interferentelor.

 
 

Roaming Assist- bucura-te intotdeauna de cea mai stabila conexiune


Cu ajutorul solutiei noastre foarte intuitive Roaming Assist, nu va mai trebui niciodata sa schimbi manual conexiunile active intre RP-AC56 si router-ul tau ASUS in timp ce te plimbi prin casa. Odata activata aceasta functie, dispozitivul tau se va conecta in mod automat la semnalul Wi-Fi cel mai puternic, fie ca este transmis de un router sau de o solutie de extindere a acoperirii de retea (range extender). Aceasta iti asigura cea mai stabila conexiune indiferent unde te-ai afla in casa.

 


CARACTERISTICI GENERALE

Standard WI-FI 802.11 a 802.11 b 802.11 g 802.11 n 802.11 ac
Frecventa (GHz) 2.4 - 5
Porturi 1 x RJ-45
Rata de transfer (Mbps) 10/100/1000
Antena 2 x antena externa
Securitate WPA - PSK/WPA2-PSK WPA-Enterprise WPA2-Enterprise WPS
Moduri de operare Wireless Range Extender Access Point Media bridge
Vezi mai mult

  • Detalii

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.