D-Link Wireless Access point DAP-3315 POE

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Wireless Access point DAP-3315 POE de la D-Link

Wireless Access point D-Link DAP-3315, 2xLAN 10/100, N300, , 2 antene interne 12dBi, OUTDOOR, PoE 802.3af, MIMO, Wall / Pole mount, AP / WDS Bridge / Wireless Client, Support for up to 8 SSIDs/VLANs.

Access Point D-Link DAP-3315

Construiti podul într-o retea mai bună

Construit pentru utilizare în exterior, carcasa sa impermeabilă îl protejează de elemente, iar antena directională excelează prin conectarea unor retele separate care nu pot fi îmbinate prin cablare. Dispune de mai multe moduri de operare, de instrumente de gestionare a retelei si de caracteristici de securitate pentru ca dvs. să obtineti mai mult din retea.



Ajungeti mai departe


Extindeti-vă reteaua wireless actuală cu o singură bandă wireless cu cea mai mare distantă. Sustine PoE pasivă pentru a permite o instalare usoară si adaptabilă. Antena sectorului 12 dBi încorporată are o putere mare de iesire pentru a asigura că semnalul wireless ajunge mai departe, indiferent dacă doriti să conectati dispozitive wireless suplimentare sau să aduceti conectivitate la retele separate de distante scurte.

Se încadrează în reteaua dvs.


DAP-3315 dispune de mai multe moduri de functionare, permitându-i să se adapteze la orice situatie:

-În modul Wireless Distribution System (WDS), acesta poate extinde acoperirea wireless actuală fără a fi nevoie de o legătură pe coloană cu fir.

-Modul reapeter va extinde acoperirea wireless actuală eliminând punctele moarte si semnalele slabe.

-Modul de functionare WISP include capacitatea de a functiona ca client sau repetor.

-Client wireless, se poate conecta la un AP existent si poate extinde fizic reteaua cu cele două porturi Ethernet încorporate.

-Utilizându-l ca un punct de acces fără fir standard (AP), o gamă largă de dispozitive wireless se poate conecta la DAP-3315.



Antena directională
Antena directională de 12 dBi High Gain încorporată utilizează banda wireless de 2,4 GHz pentru a vă asigura că semnalul wireless se extinde în locatii îndepărtate.



Conectivitate în aer liber


Cu carcasa impermeabilă IPX5 care vă mentine timpul de functionare în timpul vremii ploioase1= si antena radio de mare putere, DAP-3315 este ideal pentru a oferi conectivitate wireless între două locatii utilizând conectivitate wireless N 2,4 GHz. Functionează chiar si între intervalele de temperatură de la -20 la 60 ° C (-4 la 140 ° F).
Puterea de care aveti nevoie cel mai mult


PoE (Power over Ethernet) propriu-zis si injectorul de alimentare inclus fac ca acesta să fie convenabil să se desfăsoare - în special în locurile în care o sursă de alimentare nu este fiabilă sau cablurile de alimentare nu sunt disponibile.



Tip:
Access Point
Standard 802.11ac:
Nu
Standarde:
IEEE 802.11 b/g/n
IEEE 802.3
IEEE 802.3u
Interfata:
2 x Fast Ethernet LAN
Porturi USB:
Fara USB
Rata de transfer (Mb/s):
300
Frecventa (GHz):
2.4GHz
Gigabit:
Nu
Castig (dBi):
12 dBi
Caracteristici speciale:
IEEE802.3af PoE
Dimensiuni (W x H x D mm):
56 x 118 x 195 mm
Alimentare:
Input: 24 V 0.5 A
Antena:
1, interna
Altele:
AP traffic load balance
Auto channel selection
DHCP server
IP Rating: IPX5
L2 roaming
Max. 8 SSIDs
Mod wireless: Access Point (AP), WDS bridge
TKIP/AES encryption
WMM-PS/802.11e (U-APSD)
WPA/WPA2-Personal/Enterprise
WPA_WPA2_PSK over WDS
Wi-Fi scheduler
Frecventa Wireless:
Single Band
Greutate (g):
303
Vezi mai mult

  • Detalii

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.