D-Link Access Point DAP-1360

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Access Point DAP-1360 de la D-Link

D-link Acces Point Wireless N 802.11n, open source

Access point multifunctional


D-Link DAP-1360 este realizat pentru utilizatorii care doresc sa creeze o noua retea wireless sau sa extinda cu usurinta acoperirea unei retele wireless existente. DAP-1360 ofera de asemenea o solutie excelenta pentru realizarea unui upgrade retelei wireless cu tehnologia Wireless N, care depaseste semnificativ generatia anterioara Wireless G. Flexibil si multifunctional, DAP-1360 include o varietate de caracteristici care ii permit sa serveasca ca un access point si este ideal pentru utilizarea intr-o locuinta sau intr-un birou.

 

Creati o retea wireless


Creati cu usurinta o noua retea Wireless N prin conectarea accces point-ului la router sau extindeti cu usurinta acoperirea wireless prin ulilizarea modului repeater al lui DAP-1360. Utilizati noua retea wireless pentru a obtine o conexiune high-speed la internet, jucati in modul multiplayer sau realizati apeluri (VoIP).

 

Network Security


DAP-1360 suporta cele mai recente caracteristici de securitate wireless pentru a preveni accesul neautorizat, fie de la o retea wireless sau de la Internet. Suportul pentru WPA sau WPA2 va asigura ca veti putea folosi cea mai buna criptare. Oferind performanta wireless superioara, claritate si acoperire, DAP-1360 este o solutie ideala pentru crearea sau extinderea unei retele wireless acasa sau la birou.



CARACTERISTICI GENERALE

Standard WI-FI 802.11 b 802.11 g 802.11 n
Frecventa (GHz) 2.4
Porturi 1 x 10/100
Tehnologia de modulare: DQPSK, DBPSK, CCK, OFDM
Antena 2 x antena detasabila 2 dBi
Alimentare 5V / 2.5A
Moduri de operare Wireless AP Client Bridge Bridge cu AP Reapeater Wireless Client WISP Client Router WISP Repeater
Greutate 229 g
Vezi mai mult

  • Detalii

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.