Edimax Access Point WAP1200 Gigabit, PoE

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Access Point WAP1200 Gigabit, PoE de la Edimax

Access point Edimax Gigabit WAP1200, 2x2 AC Dual-Band PoE, cu montare perete

Solutie puternica mainstream pentru afaceri moderne

WAP1200 este o solutie wireless puternica realizata pentru afacerile moderne compatibile cu ultimele standarde IEEE 802.11ac pentru a atinge vieteze de pana la 1200Mbps. Un design cu montaj pe tavan si o calitate a constructiei de grad industrial, combinate cu o operare prietenoasa si un set extins de caracteristici, fac ca acest produs sa fie o solutie ideala dual-band de inalta performanta pentru operatiile solicitante din fiecare zi.

   

Pentru afacerile care necesita securitate, flexibilitate si viteza – seria Edimax Pro are o gama larga de aplicatii potentiale, de la mediile de birou, la scoli, campusuri, hoteluri si spitale. Capacitate de inalta densitate de pana la 100 de clienti simultani, ideal pentru locurile de munca unde angajatii pot folosi propriile device-uri (BYOD), sau pentru alte medii cu un numar mare de clienti si de dispozitive wireless, iar roamningul rapid permite tranzitia rapida intre mai multe access point-uri. SSID-urile multiple pot fi configurate pentru departamente diferite sau pentru diferite grupuri de utilizatori, iar serverul RADIUS ofera o verificare suplimentara cu o arhitectura scalabila AP pentru managementul central al access point-urilor multiple. Suport Power over Ethernet (PoE) si o interfata de management pe baza de web pentru si optiuni extinde se gestionare pentru departamentele MIS si pentru administratorii de retea.

   

Aplicatie usoara si intuitiva Central Network Management (NMS)


Edimax Pro NMS (Network Management Suite) este o solutie pentru managementul pe baza web al retelei wireless. Departamentele MIS din cadrul companiei au posibilitatea de a planifica si gestiona punctele de acces Edimax Pro, in functie de spatiul din birouri, folosind o interfata de la distanta pe baza web, care include un panou, o vedere a hartii, statistici legate de trafic si o lista a clientilor wireless, pentru administrarea retelei de al distanta. Setarile RADIUS, setarile grup WLAN, controlul de acces, setarile retea invitat si actualizarile de firmware pot fi gestionate central de la o singura locatie pentru a se reduce timpul de oprire, pentru a avea asistenta la remedierea problemelor si pentru a optimiza performanta de retea.  Planurile de zone si aplicatiile de configurare sunt, de asemenea, disponibile pentru extinderea si gestionarea retelelor multiple cu mai multe puncte de acces.

   

Arhitectura puncte de acces


Aplicatia Edimax Pro Network Management (NMS) suporta arhitectura de puncte de acces, care face posibila gestionarea centrala a unui grup de puncte de acces. NMS poate fi instalat la un punct de acces si suporta pana la puncte de acces 8 Edimax Pro fara un control suplimentar wireless, reducand costurile si facilitand managementul AP de la distanta. Punctele de acces pot fi dispuse si configurata in functie de cerinte, creandu-se o puternica arhitectura de retea care poate fi gestionata usor si extinsa in viitor, cu o interfata usoara pentru utilizator si un domeniu extins de functii pentru specialistii MIS ai companiei.



CARACTERISTICI GENERALE

Standard WI-FI 802.11 ac
Frecventa (GHz) 2.4 - 5
Porturi 2 x 10/100/1000 Mbps (RJ-45)
Rata de transfer (Mbps) 300 + 867
Antena 2 x antena externa 2 dBi
Securitate Filtrare adrese MAC WEP 64/128 bit WPA, WPA2 SSID Autentificare 802.1x EAP
Alimentare 12V / 2.5A
Moduri de operare Wireless AP Router WDS (AP inclus)
Greutate 527 g
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.