TP-LINK Acces Point Wireless TL-WA901N, Single-Band, N450, Wi-Fi 4 (802.11n)

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Acces Point Wireless TL-WA901N, Single-Band, N450, Wi-Fi 4 (802.11n) de la TP-LINK

Wireless Access point TP-Link TL-WA901N, 1xLAN 10/100, N450, 3 antene detasabile 4dbi, Support Passive PoE, Wireless Standards: IEEE 802.11n, IEEE 802.11g, IEEE 802.11b, 2.4 Ghz, 450 Mbps.

FUNCTII PRINCIPALE:

  • Vitezele de transfer wireless de pana la 450Mbps, asigura experiente wireless N fluente;
  • Suporta numeroase moduri de operare: Access point, Client, Repetor WDS/Universal, Bridge wireless;
  • Configurare facila a conexiunii securizate WPA-PSK/WPA2-PSK prin simpla apasare a butonului WPS;
  • Suporta capabilitati Power over Ethernet pe o distanta de pana la 30 metri pentru alimentare si conectare flexibila.

 

TL-WA901N este un Acces Point proiectat pentru a crea sau extinde o retea scalabila wireless N de mare viteza, sau pentru a conecta diferite dispozitive Ethernet precum console, adaptoare media digitale, imprimante sau dispozitive NAS, la o retea wireless existenta. Dispozitivul suporta o serie de functii diferite, care transforma experienta de comunicatie in retea wireless intr-una mai flexibila ca oricand. Acum, va puteti bucura de o experienta superioara pe Internet pentru download, jocuri, streaming video sau orice alta aplicatie dorita.

 

Wireless N - Viteza si Acoperire

Adoptand tehnologia avansata MIMO (Multi Input Multi Output) IEEE 802.11n, TL-WA901ND utilizeaza simultan trei antene pentru transmisie (Tx) si receptie (Rx) pentru a elimina interferentele si degradarea semnalului la transferul pe distante extinse si prin obstacole, intr-un birou de mici dimensiuni sau un apartament cu suprafata mare, rezultatul fiind o imbunatatire semnificativa a calitatii conexiunii wireless, chiar si in cladiri cu structura din beton armat. Mai presus de toate, veti putea detecta reteaua wireless pentru conexiuni la distante extinse, acolo unde produsele 802.11g conventionale nu permit acest lucru!

   

Diverse Moduri de Operare - Retea Wi-Fi Usor de Realizat

Echipamentul suporta numeroase moduri de functionare ca AP, Client, Bridge si Repetor, pentru diverse tipuri de aplicatii wireless, care ofera utilizatorilor o experienta mai dinamica si mai cuprinzatoare. Modurile multiple de operare ajuta la construirea unei retele wireless in locatii greu de cablat sau la eliminarea zonelor fara semnal.

   

Suport PoE Pasiv - Conectare Flexibila

TL-WA901N poate fi alimentat cu ajutorul unui cablu Ethernet care transmite simultan date si tensiune oriunde este amplasat AP-ul, chiar si la o distanta de pana la 30 de metri. Aceasta caracteristica permite optiuni multiple de amplasare a dispozitivului in locatii convenabile pentru maximizarea semnalului, cum ar fi pe un perete sau pe tavanul biroului dvs.



CARACTERISTICI GENERALE

Standard WI-FI 802.11 b 802.11 g 802.11 n
Frecventa (GHz) 2.4
Porturi 1 x RJ 45
Rata de transfer (Mbps) 10/100
Antena 3 antene fixe
Securitate WPA-PSK Criptare 64/128-bit WEP, WPA si WPA2 WPA-PSK2
Alimentare La retea
Moduri de operare Wireless Range Exender Multi-SSID Acces Point WDS Bridge Client
Vezi mai mult

  • Detalii

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.