BlackDecker Purificator aer Black+Decker BXAP350E 40 W

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.509,16 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 1.510,35 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 55.36 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

BXAP350E

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Purificator aer Black+Decker BXAP350E 40 W de la BlackDecker

Purificatorul aer Black+Decker 40 W cu functii performante actioneaza eficient in incaperi de pana la 80 m² impotriva particulelor de praf, virusurilor, inclusiv gripei H1N1, alergenilor, fungilor, bacteriilor (Staphylococcus Albus), mucegaiului, fumului sau parului animalelor de companie. De asemenea, purificatorul este dotat cu lampi UVC ce imbunatatesc aerul pentru o protectie suplimentara.

Cu puterea de 40 Wpurificatorul BXAP350E este dotat cu senzor PM 2.5 pentru controlul microparticulelor de praf din aer si sistem de filtrare triplu ce asigura cantitatea de aer curat livrat pana la o valoare CADR de 350 m³/h, pentru un mediu curat, in orice anotimp. Astfel, prefiltrul retine praful si parul, filtrul HEPA13 elimina cu pana la 99.95% particulele ultrafine, iar filtrul de carbon activ elimina gazele nocive si mirosurile neplacute.

Indicatorul de inlocuire a filtrului avertizeaza utilizatorul atunci cand filtrul necesita schimbat. De asemenea, purificatorul include functia ventilatie cu 3 viteze pentru improspatarea incaperii, functia sleep, precum si temporizator de 8 ore ce permite programarea aparatului in timpul zilei. Performant si silentios, aparatul este prevazut cu mod de functionare ultra-silentios, cu nivel de zgomot 22 dB(A), fiind ideal pentru utilizarea pe timp de noapte, asigurand confort in timpul somnului.

Cu design modern si elegant, purificatorul de culoare alba se potriveste cu usurinta cu orice tip de stil interior. De asemenea, purificatorul este dotat cu detector digital al calitatii aerului, codificat prin culori, cu functie de purificare automata.

Purificatorul aer Black+Decker 40 W este portabil, astfel incat poate fi transportat cu usurinta dintr-o incapere in alta cu ajutorul manerului superior incorporat. Pentru siguranta celor mici, aparatul este prevazut cu blocare acces pentru copii.


 

 

Producator Black + Decker Appliances

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.