BlackDecker Purificator aer Black+Decker BXAP60E 9 W

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
640,04 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 641,23 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 23.5 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

BXAP60E

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Purificator aer Black+Decker BXAP60E 9 W de la BlackDecker

Purificatorul aer Black+Decker 9 W este eficient si imbunatateste calitatea aerului, eliminand cu pana la 99.5% praful, fumul, alergenii, bacteriile, parul animalelor de companie sau mirosurile neplacute. Cu puterea de 9 Wpurificatorul BXAP60E este ideal pentru camere de pana la 20 m² si este dotat cu sistem de filtrare dublu, prefiltru si sistem EPA12, ce imbunatateste cantitatea de aer curat livrat pana la o valoare CADR de 60 m³/h, asigurand un mediu curat, in orice anotimp. Indicatorul de inlocuire a filtrului avertizeaza utilizatorul atunci cand filtrul necesita schimbat. De asemenea, aparatul include functia ventilatie cu 3 viteze pentru improspatarea incaperii, precum si functia sleep. Performant si silentios, purificatorul este prevazut cu mod de functionare ultra-silentios, cu nivel de zgomot 19 dB(A), fiind ideal pentru utilizarea pe timp de noapte, asigurand confort in timpul somnului.

Cu design elegant si modern, purificatorul dispune de material textil la exterior, astfel incat se poate potrivi cu usurinta cu orice tip de stil interior. De asemenea, purificatorul este dotat cu inel cu 4 culori led ce ofera o lumina ambientala placuta.

Purificatorul aer Black+Decker 9 W este portabil, astfel incat il puteti deplasa cu usurinta dintr-o incapere in alta cu ajutorul manerului superior incorporat.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.