Purificator de aer Hoover HHP30C011, 3 trepte viteza, Hepa, Wi-Fi, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.727,31 lei

Taxa verde: 14,28 lei

(Pret cu taxa verde: 1.741,59 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 63.84 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

HHP30C011

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Purificator de aer Hoover HHP30C011, 3 trepte viteza, Hepa, Wi-Fi, alb de la Hoover

Purificator de aer HOOVER HHP30C011, 3 trepte viteza, Hepa, Wi-Fi, alb

Sanatatea este pe primul plan

Conform studiilor Agentiei Europene de Mediu in interiorul locuintei avem 6 tipuri de poluatori nocivi si anume:

 

  • Fumul de tutun;
  • Alergenii (inclusiv polenul) din aer;
  • Monoxidul de carbon si dioxidul de azot (CO si NO2);
  • Umezeala ce favorizeaza cresterea bacteriilor, ciupercilor si a mucegaiurilor;
  • Substante chimice utilizate in produsele de curatenie;
  • Radon – un gaz radioactiv degajat prin descompunerea in sol si roci a radiului si uraniului.

 

Pentru ca stie ca ne petrecem cca 90% din timp in interior, HOOVER a creat aparatul HHP30C011 – un purificator de aer cu umidificator.

Aglomeratia urbana si gradul ridicat de poluare din orase genereaza efecte pe termen lung care se vor simti in decursul anilor asupra sanatatii tale si a familiei.

Din cauza poluarii pot aparea probleme de sanatate grave, motiv pentru care Hoover a creat purificatorul de aer H-Purifier 300 pentru a-ti imbunatati calitatea vietii.

Aer curat pe o suprafata de 100 metri patrati!

Testat de fundatia britanica pentru alergii

H-PURIFIER 300 este testat de fundatia britanica pentru alergii – AllergyUK.

Fundatia testeaza si certifica produsele dedicate persoanelor ce sufera de alergii si nu numai. Din ce in ce mai multe persoane devin alergice la diversii stimuli din natura, iar purificatorul de aer de la Hoover este un produs pe care acestea se pot baza.

Conform OMS (Organizatia Mondiala a Sanatatii), aerul din casa poate fi de 2 ori pana la 5 ori mai poluat decat aerul din exterior.

Intotdeauna aer curat

Cu totii ne dorim sa traim intr-un mediu curat fara praf, bacterii si alergeni. Geamul deschis nu inseamna intotdeauna si aer curat! In zonele urbane aglomerate, sansele de a-ti intra in casa praf, alergeni, virusi, bacterii si acarieni sunt foarte mari.

Alege H-Purifier 300 de la Hoover pentru a-ti imbunatati calitatea aerului respirat in propria locuinta. Te bucuri de sanatate si calitatea sporita a vietii pentru toti membrii familiei.

Beneficiezi de:

 

  • 3 straturi de filtrare a aerului;
  • Conectivitate Wi-Fi;
  • Design modern si ergonomic.

 

Filtrarea aerului

HHP30C011 este conceput cu 3 straturi de filtre de curatare: stratul exterior, filtrul H13 si filtrul de carbon activ:

 

  • Stratul exterior este cel care aduna impuritatile mari precum firele de par, inclusiv parul animalelor de companie si praful.
  • Filtrul H13 (HEPA) capteaza si curata aerul de bacterii, acarieni, alergeni, polen si alte micro-particule invizibile (cum ar fi PM 10 si PM 2.5) de pana la 0.3 microni.
  • Filtrul de carbon activ absoarbe poluantii gazosi (VOC, NO2, CO2), mirosul si fumul de la tigara sau alte mirosuri neplacute din casa.

 

Combinate reusesc o purificare a aerului de pana la 99,97%.

Conectivitate

Iti poti monitoriza si controla calitatea aerului de la distanta prin Wi-Fi si Bt multumita aplicatiei hOn.

Cunosti in permanenta calitatea aerului din casa cu aplicatia hOn. Poti face asta de la distanta in drumul tau spre casa sau de la birou, pentru ca atunci cand ajungi aerul sa fie proaspat si curat, iar tu sa poti beneficia de relaxarea binemeritata.

Mai mult: iti poti stabili propriile preferinte in setarile aplicatiei iar aceasta va stii de acum inainte sa-ti pregateasca aerul asa cum il doresti. 

Asistent vocal – Amazon Alexa si Google Home

Asistentul vocal iti va usura toata treaba. Cu ajutorul asistentului vocal de la Amazon – Alexa si de la Google – Google Home vei putea sa iti comanzi purificatorul de aer de la distanta, prin comanda vocala.

Totul este foarte simplu! 

Design

Cu un design ergonomic HHP30C011, dotat cu manere pentru transport, poate fi amplasat cu usurinta in dormitor, living sau camera copiilor, beneficiind de aer curat in toata casa.

Sistem multi-senzor si inel LED

Purificatorul este dotat cu un sistem de monitorizare multi-senzor si un inel LED care iti indica in permanenta calitatea aerului din camera.

Display-ul LED usor vizibil din orice colt al camerei are 4 culori care indica starea aerului din camera:

 

  • Culoarea verde pentru o calitate excelenta a aerului;
  • Galben indica un nivel satisfacator al aerului;
  • Portocaliu pentru o calitate scazuta a aerului;
  • Culoarea rosie ne spune ca aerul este foarte slab calitativ, chiar nociv.

 

Functii & Tehnologii

H-Purifier 300 iti pune la dispozitie cele mai inovative tehnologii pentru a-ti imbunatati calitatea vieti. Dintre acestea amintim doar:

 

  • Sistemul Airflow 360° distribuie aerul purificat in toate directiile, mai intai spre tavan si apoi in fiecare colt al camerei;
  • CO Senzor & Alert monitorizeaza constant nivelul de monoxid de carbon din casa si in cazul in care acesta devine daunator te alerteaza printr-un semnal acustic sau prin intermediul aplicatiei hOn, totul pentru a asigura o siguranta maxima tie si familiei tale;
  • Captarea si inactivarea polenului: Filtrul HEPA13 prezinta un tratament unic si testat, care inhiba polenul odata ce acesta este captat de filtru lucru ce asigura o protectie ridicata pesoanelor are sufera de alergii si o manevrare in deplina siguranta.

 

Trepte de putere

Purificatorul de aer H-PURIFIER 300 are disponibile 3 trepte de putere accesibile prin intermediul afisajului:

 

  • Modul AUTO: Este modul implicit al purificatorului atunci cind este pornit pentru prima data. Purificatorul isi adapteaza automat performanta la calitatea aerului din interior;
  • Modul MAX: Purificatorul functioneaza la capacitatea maxima;
  • Modul SLEEP: Activeaza purificarea aerului la putere minima, cu un iluminat scazut.

 

Nivel de zgomot

Cu un nivel de zgomot de doar 21 dB (nivelul minim pentru functia sleep mode), vei avea atat un somn linistit cat si un aer curat.

Nivelul maxim de zgomot al purificatorului de aer este de 49 dB (functia max mode), ideala in conditiile cu aer foarte viciat de fum sau de diverse mirosuri.

Confort si siguranta 

Copiii tai se vor putea juca in voie in casa multumita aparatului nostru care purifica constant aerul si elimina alergenii. Iar tu iti poti vedea linistit de treaba pentru ca beneficiezi de functia CHILD LOOK.

Mentii apasat butonul CHILD LOOK (blocare de siguranta pentru copii) timp de 3 secunde pentru a activa functia. Dupa activare vei auzi un semnal sonor, iar butonul va ramane iluminat. Cand aceasta functie este activa nici un alt buton nu va mai functiona. Pentru iesire, repeta procedura pana ce auzi din nou acel semnal sonor, confirma oprirea iar butonul nu va mai fi iluminat. 



Caracteristici generale

Suprafata acoperita (m2) 100
Flux de aer (m³/h) 290
Panou de comanda Touch
Filtru HEPA, Carbon
Avantaje Night mode, Senzor calitate aer, Umidificare, Wi-Fi
Alte detalii Neutralizarea polenului
Continut pachet Purificator, Manual de utilizare

Caracteristici tehnice

Trepte de viteza 3
Capacitate rezervor (l) 1
Putere (W) 35
Tensiune (V) 220
Nivel zgomot (dB) 49
Lungime cablu (m) 1.5

Altele

Culoare Alb
Dimensiuni (L x A x I cm) 28 x 32 x 53
Greutate (Kg) 6.3
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.