Philips Purificator si umidificator de aer Combi 2 in 1 AC4080/10, senzor inteligent VitaShield IPS, sleep mode, timer, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Purificator si umidificator de aer Combi 2 in 1 AC4080/10, senzor inteligent VitaShield IPS, sleep mode, timer, alb de la Philips

 
Tehnologie de umidificare eficienta pentru o umiditate optima in interior, cu 99% mai putine bacterii in aer comparativ cu tehnologia ultrasonica.
 
Filtru HEPA + carbon activ filtreaza pana la 99.9% din particulele ultrafine din aer (praf fin, acarieni, virusi, bacterii, fum) si absoarbe gazele si mirosurile neplacute din incapere. Filtreaza particule de dimensiuni de pana la 20 nanometri (0.02 microni).
 
Senzorii inteligenti monitorizeaza si optimizeaza in permanenta climatul camerei (umiditatea si puritatea aerului) si controleaza, in modul automat, calitatea aerului.
 
 

Aerul pe care il respiram are un impact masiv asupra bunastarii noastre si a sanatatii. Din moment ce petrecem 80-90% din timpul nostru in spatii interioare, este important sa asiguram un climat optim in camera.

Nivelul optim de umiditate este intre 40-60%. De multe ori, mai ales in timpul iernii, acesta coboara sub nivelul minim. Acest lucru poate conduce la aparitia racelilor.

Mai mult decat atat, potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS), aerul din interior poate fi de pana la 10 ori mai poluat ca cel de afara.

Alergenii (acarieni, polen, mucegai, par de animale, alergeni), praf fin, bacterii si virusi, particule de toner de la imprimante, fum de tigara sau gaze nocive provenite din instalarea unor piese noi de mobilier, pot avea o influenta semnificativa asupra sanatatii, performantei la birou si a starii de bine.

 
Tehnologia de filtrare germana pentru curatare eficienta a aerului

Dezvoltat in Germania, filtrul AC4158/00 combina un filtru HEPA cu un filtru de carbon activ si elibereaza un aer cu pana la 99.9% mai putini poluanti, cum ar fi alergeni (acarieni, polen, mucegai, par de animale, alergeni), praf fin, fum, mucegai, bacterii si virusi, gaze si mirosuri neplacute.

   

Umidificare naturala cu tehnologia cloud Philips NanoCloud

AC4080/10 este dotat cu tehnologie de umidificare igienica, care imprastie in aer cu pana la 99.9% mai putine bacterii versus un umidificator cu ultrasunete. Nanocloud reprezinta o metoda naturala si eficienta energetic de evaporare a apei la rece.

   

Ideal pentru persoanele alergice

Performanta filtrelor de aer Philips a fost confirmata de catre Centrul European pentru Cercetare in domeniul alergiilor (ECARF). Filtrul de inalta calitate are capacitatea de a capta si retine toate tipurile de alergeni din aerul dintr-o incapere.

 

 

VitaShield IPS superior


VitaShield IPS superior, cu tehnologie germana, filtreaza eficient gazele nocive (formaldehida, toluen si TVOC etc.) si agentii poluanti (particule ultrafine, alergeni, bacterii si virusi) cu dimensiuni de peste 0,02 microni.

 

Aer sanatos


Alerta de protectie pentru aer sanatos iti ofera o avertizare timpurie privind momentul de inlocuire a filtrului. Daca filtrul nu este inlocuit la timp, aparatul inceteaza sa functioneze, pentru a evita functionarea fara efect atunci cand filtrul este plin. Aceasta reprezinta asigurarea ta pentru un aer intotdeauna curat.

 

Control inteligent al aerului si al umiditatii


Controlul inteligent asupra calitatii aerului si a umiditatii din incapere.

Aria acoperita: 35 m2

 

 

 

 

Indicator de calitate a aerului


Indicatorul LED cu 3 stadii luminoase arata calitatea aerului din incapere:

Albastru - calitate buna

Mov - acceptabil

Rosu - calitate slaba

 

Modul Auto


Modul Auto asigura o functionare fara probleme, ajustand viteza ventilatorului pentru a mentine nivelul dorit al calitatii aerului.

 

 

 

Setare din 3 pasi a umiditatii


3 setari diferite in functie de nivelul umiditatii dorite in camera.

 

Cronometru

Aparatul se opreste automat dupa numarul setat de ore de functionare.
Cronometru usor de setat la 1/4/8 ore.

 

Functii totale: Cronometru (Setare timp de functionare), Functia de setare a umiditatii in 3 pasi, Functia Auto, Modul Sleep, Umidificare,Purificare, Avertizare luminoasa pentru calitatea aerului, Avertizare de schimbare a filtrelor.

 

Caracteristici

Tip Purificator de aer

Tip material Plastic

Consum (W) 60

Numar viteze 4

Functii Sleep Mode

Sistem filtrare Filtru HEPA

Culoare Alb

Alimentare La retea

Nivel de zgomot (dB) 36

Altele Timer

Vezi mai mult

Opiniile clientilor despre Philips Purificator si umidificator de aer Combi 2 in 1 AC4080/10, senzor inteligent VitaShield IPS, sleep mode, timer, alb

Rating general:
5
5 (1)
4
3
2
1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Lavinia (Baia mare) - Scor: 5/5 | acum 7 ani
Philips Purificator si umidificator de aer Combi 2 in 1 AC4080/10, senzor inteligent VitaShield IPS, sleep mode, timer, alb

Cum se poate cumpara in rate acest aparat ? Sunt din baia mare

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.