Purificator aer Sharp Plasmacluster KCG60EUW, 3 trepte viteza, HEPA, ionizare, umidificare, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Purificator aer Sharp Plasmacluster KCG60EUW, 3 trepte viteza, HEPA, ionizare, umidificare, alb de la Sharp

Purificator aer SHARP Plasmacluster KCG60EUW, 3 trepte viteza, HEPA, ionizare, umidificare, alb

Senzori:

 

  • Senzori de praf: detecteaza particule PM2.5, fum de tigara, praf de casa;
  • Temperatura;
  • Umiditate;
  • Lumina;

 

Functii:

 

  • Purificare aer;
  • Generare de Ioni Plasmacluster de densitate mare – Clean Ion Shower;
  • Mod Inteligent;
  • Mod Automat;
  • Mirosuri;
  • Mod Spot – directioneaza ionii plasmacluster spre zone selectate pentru a indeparta mirosurile si a neutraliza bacteriile.;
  • Functie de umidificare;
  • Moduri de lucru : (Maxim / Mediu / Incet) Auto & Polen & Auto avansat;
  • Temporizator;
  • Miscare;
  • Blocare acces copii;
  • Autorestart

 

Purificator de aer inteligent cu purificare activa si pasiva, functie de umidificare si durata folosire filtre pana la 10 ani. Ioni Plasmacluster pozitivi si negativi cu densitate de 7000 / cm3.

Afisaj inteligent: Atunci cand senzorii detecteaza impuritati in aer acest lucru va fi afisat pe display ( particule PM2.5, mirosuri, praf, etc).

Filtre:

 

  • Pre - filtru;
  • Filtru dezodorizare;
  • Filtru Hepa / control mocrobian;
  • Filtru umidificare lavabil

 

Durata de viată a filtrelor

 

  • Filtru Hepa Pana la 10 ani;
  • Filtru dezodorizare: Pana la 10 ani;
  • Filtru umidificare: Pana la 10 ani

 

 

Mod Inteligent - Operare inteligenta in functie 7 parametrii

Mod Plasmacluster Spot

Cu purificatoarele SHARP din seria KCG puteti purifica nu doar aerul dar si diverse lucruri prin pozitionarea acestora in dreptul fantei de iesire aer. Reduce diverse mirosuri cum ar fi cele de tigara, transpiratie, animale de companie

Mod automat

Ce inseamna purificarea pasiva si activa a aerului sau eficienta filtrarii aerului si tehnologia Plasmacluster?

Filtrarea este metoda de baza a purificarii aerului folosita in purificatoarele de aer de uz casnic. Sistemul este destul de simplu: un prefiltru, un filtru de carbon care absoarbe mirosurile neplacute si un filtru HEPA care retine particulele cu o dimensiune de peste 0,3 µm. Cu toate acestea, ce se intampla cu particulele nocive care au o dimensiune mai mica de 0,3 µm? Acestea nu sunt captate de catre filtrul HEPA si raman in aer; de aici, acestea patrund direct in plamanii nostri atunci cand respiram.

Tehnologia Plasmacluster:

Atunci cand ionii pozitivi si negativi, formati din molecule de apa, intalnesc particulele poluante in calea lor, acestia se lipesc de ele si inhiba dezvoltarea lor. Deoarece ionii pozitivi si negativi au o sarcina electrica, acestia sunt atrasi de alergeni si de alti poluanti atmosferici care au fie o sarcina pozitiva fie una negativa. Ca urmare a reactiei lor cu ionii, acestia sunt transformati in particule nepericuloase care cad pe sol in loc sa pluteasca in aerul pe care il respiram. Particulele captate de ionii Plasmacluster devin nepericuloase si sunt prea grele pentru a pluti in aer. Ulterior, sunt eliminate usor in timpul oricarei curatenii regulate, de ex. aspirare sau stergerea prafului.

Cum functioneaza filtrul HEPA?

HEPA sau filtrul de inalta eficienta pentru particulele din aer este un filtru de aer foarte eficient. Filtrele HEPA sunt confectionate din material filtrant subtire ca hartia care este confectionat din fibra de sticla sau alt tip de material plastic. Materialul este plisat pentru a se asigura ca suprafata de filtrare este mare si ca rezistenta la curentii de aer este redusa. Acesta este introdus intr-o rama si atasat cu adezivi corespunzatori.

Datorita materialul utilizat si a constructiei filtrelor HEPA, procesul de filtrare a aerului implica trei mecanisme:

- difuziune, atunci cand particulele de murdarie fine care se misca haotic se ciocnesc de fibra filtranta;

- interceptare, atunci cand o particula de murdarie care vine dupa curentul de aer se apropie de fibra filtranta si se lipeste de ea;

- impact, atunci cand particulele mai mari si mai grele care cad din curentul de aer se ciocnesc de fibra filtranta in drumul lor.

Procesul de filtrare a aerului in purificatoarele de uz casnic

- In purificatoarele de aer, filtrul HEPA este precedat de un prefiltru, care are forma unei plase dense, care elimina particulele mari de murdarie si este usor de curatat. Datorita prefiltrului, filtrul HEPA nu necesita inlocuire sau curatare la fel de frecventa cum ar fi altfel necesar. Aerul este tras printr-un orificiu de admisie, trece prin prefiltru, filtrul de carbon care absoarbe mirosurile neplacute si filtrul HEPA; ulterior, aerul este suflat prin orificiul de evacuare inapoi in incapere. 

- Trebuie sa se retina ca aceasta metoda permite doar eliminarea murdariei care se transmite prin aer si care este trasa in interiorul aparatului. In procesul de curatare mecanica (filtrare), sunt captate doar particulele mai mari decat plasa filtrului. Acestea raman pe filtru si, in cele din urma, mor din cauza lipsei de nutrienti. Cu toate acestea, procesul de purificare indeparteaza particulele care se aduna pe perdele sau pereti, precum si pe suprafetele la care este dificil de ajuns, de ex. suprafetele de sub pat sau din alte unghere si colturi dintr-o incapere.

Purificatoarele de aer SHARP Plasmacluster sunt echipate cu un sistem eficient de filtrare cvadruplu, pentru purificarea aerului:

1. Pre-filtru din microplasa capteaza particulele microscopice de praf si parul de animale;

2. Filtru lavabil de carbon capteaza particulele de mirosuri neplacute (mirosul de mancare, fumul de tigara);

3. Filtru antimicrobacterian;

4. Filtrul HEPA:

 

  • Pre-filtru din microplasa capteaza particulele microscopice de praf si parul de animale;
  • Filtru deodorizant lavabil capteaza particulele de mirosuri neplacute (mirosul de mancare, fumul de tigara);
  • + 4. Filtru antimicrobacterian si filtru HEPA (doi-in-unu) capteaza particulele cu o dimensiune de peste 0,3 µm, de exemplu virusuri, alergeni, praf, polen, bacterii, acarieni

5. Filtru rotativ de umidificare a aerului;

6. Recipient de apa;

7. Modul de pulverizare de inalta densitate a ionilor Plasmacluster O metoda de purificare activa a aerului. Ionii sunt eliberati impreuna cu aerul purificat si neutralizeaza poluantii cu particule mai mici de 0,3 µm: virusuri, spori de mucegai (atat transmisi prin aer cat si cei care se lipesc), bacterii, alergeni si mirosuri neplacute. De asemenea, acestia reduc electricitatea statica.



Caracteristici generale

Suprafata acoperita (m2) 50
Flux de aer (m³/h) 408/240/72
Panou de comanda Digital
Filtru HEPA, Carbon, Umidificare
Avantaje Deodorizare, Indicator nivel apa, Night mode, Senzor calitate aer, Senzor lumina, Senzor miros, Senzor miscare, Senzor PM 2.5, Senzor praf, Senzor temperatura, Senzor umiditate, Umidificare
Alte detalii Auto mode; Sistem activ Plasmacluster; Indicator umiditate, temperatura, particule PM2.5, putere, indicator puritate aer pe 7 niveluri de culoare; Moduri: Spot, Clean Ion Shower, Automat, Inteligent, Polen, Spot Ion, Clean Shower Ion, Plasmacluster On/Off, Umidificare On/Off
Continut pachet Purificator aer, Prefiltru din microplasa, Filtru HEPA SHARP, Filtru carbon dezodorizant SHARP FZG60DFE, Filtru umidificare SHARP FZG60MFE, *filtre cu durata de viata pana la 10 ani

Caracteristici tehnice

Trepte de viteza 3
Capacitate rezervor (l) 3
Putere (W) 72/38/5
Tensiune (V) 220 - 240
Nivel zgomot (dB) 53/48/24
Lungime cablu de alimentare (m) 2

Altele

Culoare Alb
Dimensiuni (L x A x I cm) 44 x 36.2 x 71.1
Greutate (Kg) 10.5
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.