Multimedia Player auto JVC KW-M560BT 50Wx4, 6.8" ecran tactil, Apple CarPlay, Android Auto, USB Mirroring for Android, Bluetooth, 13-Band EQ

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Multimedia Player auto JVC KW-M560BT 50Wx4, 6.8" ecran tactil, Apple CarPlay, Android Auto, USB Mirroring for Android, Bluetooth, 13-Band EQ de la JVC

Integrare smartphone: Apple CarPlay prin conexiune USB.

CarPlay preia lucrurile pe care doriti sa le faceti cu iPhone-ul dumneavoastra in timp ce conduceti si le pune chiar pe ecranul KW-M560BT. Puteti obtine indicatii, face apeluri si puteti asculta muzica, totul intr-un mod care va permite sa ramaneti concentrat la drum. Conecteaza-ti iPhone-ul si pleaca intr-o calatorie.

 

Optimizarea sunetului: alinierea timpului

Selectand tipul de difuzor si distanta pana la centrul pozitiei de ascultare, receptorul va regla automat timpul de iesire a sunetului de la fiecare dintre difuzoare, astfel incat sunetul de la fiecare dintre difuzoare sa ajunga exact in acelasi timp la pozitia de ascultare. Cu Egalizatorul Parametric, puteti regla perfect proprietatile avansate ale sunetului pentru a obtine o calitate profesionala a sunetului audio in vehiculul dumneavoastra. Va permite sa setati parametri de factor Q, panta, frecventa si  la 14 puncte separat. Cu ajustari, cum ar fi filtre cu rafturi inalte si joase, se poate emite un sunet mai realist.

 

 

Android Auto prin conexiune USB

Android Auto este un mod simplu de a folosi telefonul Android in masina. Receptoarele JVC combina o interfata intuitiva controlata vocal cu un ecran tactil mare si o calitate superioara a sunetului, permitandu-va sa va bucurati de functii, inclusiv Google Maps si multe altele.

 

 

Camera retrovizoare cu linii de ghidare pentru parcare

Liniile de ghidare de parcare apar chiar si pe camerele cu vedere din spate ale unei terte parti, ceea ce face parcarea usoara si mai sigura.

 

 

USB Oglindire pentru Android

Cu aplicatia Mirroring for JVC instalata pe smartphone, puteti afisa ecranul smartphone-ului pe ecranul receptorului JVC si puteti asculta fie muzica smartphone-ului dumneavoastra, fie sursa curenta a receptorului.

 

Corp scurt

Adancimea redusa a sasiului contribuie la reducerea greutatii si faciliteaza instalarea mai usoara.

 

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Multimedia player auto
Zona montare Consola centrala
Conectivitate RCA USB Bluetooth Conector ISO Radio tunner AM/FM
Formate audio suportate MP3 WMA AAC FLAC WAV
Formate video suportate MPEG4 WMV MKV MPEG MPEG2 H264
Tip display Touchscreen Digital
Compatibilitate telefon iOS Android
Functii tuner RDS
Functii Bluetooth

Acces agenda telefonica prin PBAP

Microfon extern

HFP

A2DP

AVRCP

SPP

SSP

Egalizator EQ13
Functii

Time alignment

Mirror Link

Mute

Apple CarPlay

Android Auto

Backup memorie

IR control remote

Continut pachet 1 x Multimedia player auto
Culoare Negru

CARACTERISTICI TEHNICE

Diagonala display 6.8 inch
Putere audio maxima (W) 4 x 50
Putere audio nominala (W) 4 x 22

DIMENSIUNI

Lungime 182 mm
Inaltime 112 mm
Adancime 75 mm
Greutate 1.3 Kg
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.