JVC Radio CD auto KD-R471, 4x50W, USB, AUX, subwoofer control, iluminare rosu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Radio CD auto KD-R471, 4x50W, USB, AUX, subwoofer control, iluminare rosu de la JVC

Radio CD auto KD-R471, 4x50W, USB, AUX, subwoofer control, iluminare rosu

Muzica de pe AndroidTM direct la bord

Modul Audio permite conectarea smartphone-ului sau a tabletei AndroidTM la receptor prin USB pentru a asculta muzica in regim „plug and play”.

Modul Automat ofera functii imbunatatite, inclusiv Folder Sus/Jos si Cautare artist/album/melodie. Modul Automat poate fi accesat instaland aplicatia JVC Music Play disponibila in Google Play

 

Muzica nelimitata si autonomie mai mare


Pe langa redarea melodiilor, portul USB 1A furnizeaza energie pentru incarcarea smartphone-ului.

 

Compatibilitate Bluetooth

Asigura convorbiri telefonice in regim „maini libere” si redarea fisierelor audio, inclusiv a audio book-urilor, dar si acces la radio prin internet, utilizand adaptorul BluetoothR KS-BTA100 (accesoriu optional).

 

Compatibilitate Bluetooth

Asigura convorbiri telefonice in regim „maini libere” si redarea fisierelor audio, inclusiv a audio book-urilor, dar si acces la radio prin internet, utilizand adaptorul Bluetooth KS-BTA100 (accesoriu optional).

 

Calitatea sunetului de la JVC

EQ cu 12 presetari.

Avand de ales dintre 12 presetari, este usor sa creati sunetul dorit. Optimizati mediul acustic folosind presetari EQ bazate pe genul muzical sau pe preferintele personale.

EQ parametric pe 3 benzi.

Permite reglarea separata a nivelul de joase, medii si inalte, ajustand cu precizie sunetul si optimizand mediul acustic.

Digital Track Expander.

Aceasta tehnologie de interpolare a frecventelor inalte le reproduce pe cele cuprinse intre 20 kHz – 44,1 kHz, care se pierd de obicei la comprimarea melodiilor intr-un fisier MP3 sau WMA.

Digital Processing Tuner.

Blocheaza interferentele radio aparute atunci cand circulati in oras, printre cladiri, oferindu-va un sunet clar si fara bruiaje.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.