Sony Radio CD auto CDXGT40U.EUR, 4x45W, USB, AUX

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Radio CD auto CDXGT40U.EUR, 4x45W, USB, AUX de la Sony

Nivel constant al volumului - Automatic Level Optimizer mentine volumul constant indiferent de sursa dvs. de muzica.

Obtineti o receptie radio mai buna - Beneficiati de sunet stereo clar si natural chiar si atunci cand sunteti departe de un transmitator radio, cu Digital Clarity Tuner.

Luati cu dvs. fisierele MP3 - Redati mii de piese MP3 în masina, doar conectand un stick USB sau un WALKMAN la partea frontala a unitatii.

Derulati la piesa dorita - Rotiti discul pentru a cauta rapid prin piese cu Quick-BrowZer. Cand o gasiti pe cea dorita, apasati pentru redare si pauza.

Previzualizati fiecare piesa - Ascultati cate un fragment scurt din refrenul fiecarei piese pana o gasiti pe cea pe care o doriti, cu ZAPPIN

Alegeti dintre sapte moduri de sunet presetate - Fiecare unitate este furnizata cu un egalizator cu sapte benzi - perfect pentru reglajul fin al sistemului dvs. audio auto.

Sunet mai clar al fisierelor MP3 - Digital Music Plus înseamna mai multe detalii si un sunet mai clar pentru muzica digitala.

Informatii despre muzica dvs. - Vizualizati titlul, artistul, numarul piesei si alte informatii despre fiecare melodie utilizand etichetele RDS si ID3.

Control de pe volan - Preluati controlul fara ca atentia sa va fie distrasa de la drum, cu un adaptor pentru comenzile de pe volan (necesita adaptor suplimentar)

Taste colorate - Iluminare rosie a butoanelor

CARACTERISTICI GENERALE

Putere audio (W, PMPO) 4 x 45
Format CD CD
Functii Radio

FM / MW / LW

RDS

Montare 1 DIN
Player Da
Conexiuni

Aux

USB

Functii MP3 Player

Repetare

Redare aleatorie

Pauza

Reluare

Redare MP3

Redare WMA

Redare AAC

Intrare AUX Da
USB Da
Panou frontal detasabil Da
Functii speciale

Display LCD

Iluminare butoane: Rosu

Egalizator

Loudness

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip Accesoriu
      Radio Cd
    • Putere audio (, PMPO)
    • Functii CD
      CD
    • Functii Radio
      Radio
    • Montare
    • Conexiuni
    • Intrare AUX
      DA
    • USB
      DA

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.