Radio cu ceas Philips TAR7705/10, Bluetooth, DAB, FM

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Radio cu ceas Philips TAR7705/10, Bluetooth, DAB, FM de la Philips

Incarca-ti telefonul. Transmite-ti muzica.

Trezeste-te cu postul de radio preferat sau cu o alarma si cu telefonul complet incarcat. Acest radio cu ceas si Bluetooth dispune de un incarcator Qi wireless si de incarcare prin USB. Beneficiezi de radio cu sunet exceptional de clar si poti reda fisiere audio de pe dispozitivul mobil.

Dispunand de o multitudine de functii

Un afisaj digital mare si clar pentru ora lumineaza in partea frontala a acestui radio cu ceas Bluetooth. Tastele de control se afla pe panoul superior, care ascunde si un suport de incarcare Qi wireless pentru telefon. Pentru telefoane mai vechi, exista un port de incarcare USB.

Radio DAB+/FM. Acord digital cu pana la 20 de posturi presetate

De la redarea non-stop a muzicii pana la cele mai recente stiri, acest radio digital asigura o auditie mai buna. Tunerul DAB+ ofera o receptie extrem de clara si poti configura pana la 20 de presetari pentru posturile preferate.

Temporizator de oprire. Adormi ascultand melodiile preferate

Adormi cu postul preferat redat in fundal. Poti seta temporizatorul de oprire al ceasului sa redea postul de radio timp de pana la 2 ore. Dupa expirarea timpului setat, radioul se opreste.

Alarma dubla. Un ceas, doua alarme de trezire.

Cu functia de alarma dubla poti sa setezi doua alarme diferite si sa te trezesti cu postul de radio preferat sau cu o alarma. Este perfecta daca ai tendinta sa amani prima alarma. Sau daca partenerul tau trebuie sa se trezeasca inaintea ta.

Sincronizare automata a orei. Baterie de rezerva in caz de pana de curent.

Acest ceas cu alarma sincronizeaza automat ora si are si o baterie de rezerva. Daca are loc o pana de curent, nu va trebui sa setezi din nou ceasul, iar setarile pentru alarma vor fi pastrate.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.