Radio portabil Philips TAR5505/10, DAB+, FM,

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Radio portabil Philips TAR5505/10, DAB+, FM, de la Philips

Excelent in bucatarie

De la redarea non-stop a muzicii pana la cele mai recente stiri, acest radio digital asigura auditie mai buna in timp ce gatesti. Tunerul DAB+ ofera o receptie extrem de clara si poti configura pana la 20 de presetari pentru posturile preferate.

Afisaj clar. Cronometru de bucatarie

Vezi dintr-o privire cat mai dureaza pana cand mancarea e gata. Acest radio portabil dispune de un cronometru de bucatarie, care este usor de setat din meniul radioului. Afisajul digital include un cronometru cu numaratoare inversa in ore, minute si secunde.

Design frumos care se integreaza perfect

Carcasa usoara din lemn inconjoara panoul de afisare negru lucios si difuzorul, care este acoperit cu material textil gri. Exista butoane pe partea frontala a radioului pentru reglare, selectarea sursei si altele. Cresterea/reducerea volumului este controlata cu butonul rotativ elegant.

Compact si convenabil

Folosesti priza pentru mixer? Continua sa redai muzica pe baterii. Dupa ce ai terminat de batut, conecteaza radioul portabil la o sursa de alimentare de la retea folosind cablul de alimentare.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.