Rama foto digitala Philips 8", White SPF4628/12

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Rama foto digitala Philips 8", White SPF4628/12 de la Philips

Imagen Pro pentru culori clare, vibrante si naturale ale pielii

Tehnologia unica de optimizare a imaginilor Philips imagen va analizeaza fotografiile automat pentru a corecta culoarea si a regla setarile pentru un contrast optim. Imagen Pro este o tehnologie mai performanta de optimizare a imaginilor care contine cele 3 elemente esentiale de la imagen pentru obtinerea unui nivel sporit de acuratete si profunzime a culorii si un contrast elegant. In plus, imagen Pro ofera o culoare a pielii imbunatatita, imagini mai clare si vizualizarea fotografiilor fara palpairi, un aspect foarte important in cazul imaginilor statice.

Distrati-va cu colegii: afisati mai multe fotografii intr-o vizualizare

Este un efect de diaporama pentru afisarea fotografiilor sub forma unui colaj format automat si aleatoriu din fotografii diferite pentru a evita marginile neatractive produse de fotografiile mai mici decat ecranul.

Afisaj cu pornire/oprire automata la ore prestabilite pentru a economisi energie

Un cronometru porneste si opreste PhotoFrame la orele selectate de dumneavoastra, reducand consumul de energie in favoarea mediului si economisind pana la o treime din costurile PhotoFrame pentru energie.

Redati stralucirea amintirilor vechi cu RadientColor

RadiantColor este o tehnologie Philips exclusiva pentru afisarea fotografiilor mai mici in raportul de afisare 4:3 prin extinderea culorii pe marginile unei fotografii afisate intr-un ecran incomplet pe laturile intregului ecran, eliminand dungile negre si distorsiunile raportului de afisare.

 

 

 

 

Vezi mai mult

  • General
    • Diagonala ecran
      8"

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.