Receiver Pioneer VSX-330-K, 5.1, 3D Ready, 5 x 105W, USB, Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Receiver Pioneer VSX-330-K, 5.1, 3D Ready, 5 x 105W, USB, Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio de la Pioneer

iDevice

Certificare iPod, iPhone si iPad ce inseamna ca este usor sa conectati dispozitivele Apple pentru a aduce perfect muzica si video .Terminalul USB frontal permite o conexiune directa, oferind, de asemenea incarcarea  bateriei pentru dispozitive.

   

Eficient energetic

Utilizati ECO Mod pentru a economisi energie. Modul ECO este potrivit pentru redarea de CD-uri, fisiere audio pe 2 canale si radio prin internet. Cu cat este mai eficient energetic Modul ECO functioneaza cu filme, concerte live si alte tipuri de continut surround.

   

Acces USB facil

Receptorul AV are un terminal USB frontal usor accesibil, astfel incat sa puteti reda rapid melodiile preferate. Suporta toate tipurile de formate audio, cum ar fi MP3, WMA si AAC.

   

Faza lag

Controlul de faza elimina lagul cauzat de semnalele de frecventa joasa, si imbunatateste in mod semnificativ sunetul multi-canal fara nici o operatie suplimentara.

   

Bucurati-va de HD audio

Receptorul AV suporta cele mai noi coloane sonore de surround Dolby TrueHD si DTS-HD Master Audio, astfel incat va puteti bucura de sunet necomprimat, de inalta definitie, pe mai multe canale audio de pe discuri Blu-ray, precum si din alte medii.

   

4K Ultra HD ready

Experienta reala de inalta definitie, cu 4K video de rezolutie ultra-inalta.

   

CARACTERISITICI GENERALE

Tip Receiver
Tuner AM / FM
Distorsiuni (%) 1
Conectori: 1 x USB 1 x Iesire casti 4 x HDMI In 1 x HDMI Out 2 x Composite In 1 x Coaxial 1 x Digital Optical In 1 x Composite out 1 x Pre Out 5 x Speaker Out
Putere consumata (W) 165
Culoare Negru metalic
Telecomanda Da
Dimensiuni (W x H x D mm) 435 x 168 x 320
Greutate (kg) 7.3


PLAYER

Formate suportate MP3 WMA AAC


RECEIVER

Putere (W) 105 (6 ohms, 1 kHz, 1ch)
Nr Canale 5.1
Decodoare incorporate Dolby Digital Plus Dolby Pro Logic II DTS HD
Tehnologii Dolby TrueHD
Impedanta (ohmi) 6

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.