Sony Receiver AV STR-DH590, 5.2 canale, Hi-Res, 4K HDR, 3D, 5 x 145 W, Amplificator, Bluetooth, Tuner FM, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
2.221,97 lei
Pret 36 Rate Optimo: 81.45 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

STRDH590.CEL

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Receiver AV STR-DH590, 5.2 canale, Hi-Res, 4K HDR, 3D, 5 x 145 W, Amplificator, Bluetooth, Tuner FM, Negru de la Sony

Vedeti imaginea in ansamblu cu 4K


00:00Current time00:00


 

Bucurati-va de imaginea mai mare si mai clara cand duceti sistemul Home Cinema la urmatorul nivel cu STR-DH590. Receptorul AV cu 5.2 canale da viata filmelor, cu functie de tranzitie HDR 4K, Dolby Vision ™ si sunet surround adaptabil. Aduceti sistemele de divertisment impreuna cu tehnologia BLUETOOTH® si multitudinea de intrari.
 
Vedeti clar datorita intervalului dinamic ridicat

Deoarece receptorul accepta tranzitia semnalului in interval dinamic ridicat (HDR), va puteti bucura de un contrast si o luminozitate net superioare. Detaliile umbrelor si zonele luminoase suplimentare de umbre imbunatatesc si mai mult detaliile imaginii si insufletesc culorile. Cele mai noi standarde HDR, cum ar fi HDR10, HLG (Hybrid Log-Gamma) si Dolby Vision ™, sunt acceptate.
 
Bucurati-va de o calitate 4K constanta

Mentineti calitatea 4K de la sursa pe ecran - functia de tranzitie 4K permite datelor sa „tranziteze” receptorul fara a compromite calitatea imaginii si este compatibila HDCP 2.2.
 
Sunet surround de cinema, pe 5.1 canale

Cufundati-va in actiunea filmului cu un sistem de boxe surround pe 5.1 canale care aduce experienta de cinema la dvs. acasa.
 
Conectivitate mai inteligenta prin Bluetooth®


 

Nu numai ca va puteti conecta la dispozitivul STR-DH590 prin Bluetooth® si puteti reda toate melodiile preferate, dar cu functia Bluetooth® Standby puteti porni receptorul direct de pe smartphone-ul sau tableta dvs. asociata.
 
Design elegant, conexiune optima, sunet clar

Partea din fata este minimalista si include butonul Pure Direct, care transmite sunetul direct catre amplificatorul receptorului, pastrand semnalul si claritatea.
 
Aduceti toate echipamentele impreuna

O configuratie cu adevarat dinamica de divertisment la domiciliu Exista patru intrari HDMI si o iesire, plus conexiuni audio optice/coaxiale digitale si analogice, astfel incat sa puteti conecta rapid si usor televizorul, playerul Blu-ray Disc™ UHD, consola de jocuri si multe altele.
 
Creat pentru a se potrivi cu sistemul dvs. de divertisment la domiciliu

Universul Home Cinema intr-o carcasa mica. STR-H590 are un profil compact pentru stocare usoara intr-o unitate media. Conectati-va echipamentele existente fara probleme pentru distractie maxima.
 

 



Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Receiver
Tuner FM
Distorsiuni (%) 0.9
Conectori USB Subwoofer Out 1 x Audio In Analog In Casti Optic
Raspuns in frecventa 1 kHz
Caracteristici speciale Pass-Through HDMI® Compatibilitate 4K 60p 4:4:4
Culoare Negru
Dimensiuni (W x H x D mm) 430 x 133 x 297 mm
Greutate (kg) 7.1

RECEIVER

Putere (W) 5 x 145W
Nr Canale 2
Decodoare incorporate Dolby Digital Dolby Dual Mono DTS
Impedanta (ohmi) 16
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.