Sony Receiver AV STR-DH790,  Dolby Atmos, 7.2 canale, Hi-Res, 4K HDR, DTS:X, D.C.A.C, 3D, 7 x 145 W, Amplificator, Bluetooth, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
2.757,31 lei
Pret 36 Rate Optimo: 101.07 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

STRDH790.CEL

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Receiver AV STR-DH790,  Dolby Atmos, 7.2 canale, Hi-Res, 4K HDR, DTS:X, D.C.A.C, 3D, 7 x 145 W, Amplificator, Bluetooth, Negru de la Sony

Sunetul Home Cinema cu Dolby Atmos si DTS:X   
 
Oferiti sistemului de divertisment la domiciliu un upgrade cinematografic cu receptorul AV STR-DH790 cu 7.2 canale. Bucurati-va de acelasi sunet surround pe care il auziti in cinematografe acasa, gratie compatibilitatii cu Dolby Atmos si DTS: X. In plus, beneficiati de o calitate superioara a imaginii cu functia de tranzitie HDR 4K.
 

Dolby Atmos/DTS:X

Pentru un sunet surround uimitor, ca in cele mai noi cinematografe.
Tranzitie 4K cu interval dinamic ridicat

Bucurati-va de o calitate superioara a imaginii cu un contrast mai ridicat, culori mai intense si o luminozitate mai buna.
D.C.A.C. avansat

Calibrarea automata fina optimizeaza si aliniaza boxele pentru ca dvs. sa beneficiati de o configuratie optima.
   
Lasati-va acaparat de actiune cu tehnologia Dolby Atmos

Dolby Atmos ofera un realism care va taie respiratia, cu un sunet surround in 360°, prin pozitionarea exacta a sunetului din orice unghi din mediul dvs., chiar si de deasupra. Rezultatul este un sunet bogat care va inconjoara complet.
   
Sunet fidel realitatii, indiferent de configuratie, cu DTS:X

Decodarea DTS-X ofera un sunet surround multidimensional care se adapteaza in timp real la boxele dvs. Sunetul este pozitionat cu precizie in jurul si deasupra dvs., datorita decodificarii audio bazata pe obiecte.
 
O configuratie flexibila, care se va potrivi in orice casa

 
Indiferent de spatiul sau configuratia pe care o aveti la dispozitie, receptorul adaptabil STR-DH790 functioneaza cu boxele dvs. pentru a va asigura ca beneficiati de un sunet uimitor din toate directiile.
 
Sunet superior cu tehnologia avansata D.C.A.C

Daca folositi diferite combinatii de boxe, tehnologia de calibrare automata va face ca acestea sa ofere acelasi sunet de inalta calitate. Potrivirea automata a fazelor aliniaza caracteristicile de faza ale boxelor dvs. la canalele boxelor din stanga si din dreapta, astfel incat acestea sa functioneze perfect impreuna pentru o experienta surround mai eficienta.
 
O imagine mai clara gratie intervalului dinamic ridicat

Pentru ca receptorul accepta tranzitia semnalului in intervalul dinamic ridicat (HDR), va puteti bucura de saltul incredibil catre contrastul si luminozitatea imaginii, de detaliile de umbre si zone luminoase, insufletind culorile. Cele mai noi standarde HDR, cum ar fi HDR10, HLG (Hybrid Log-Gamma) si Dolby Vision , sunt acceptate.
 
Calitate 4K uimitoare, tot timpul

 
Mentineti calitatea 4K de la sursa pe ecran. Functia de tranzitie 4K permite unui semnal sa „tranziteze” receptorul fara a compromite calitatea imaginii si este compatibila HDCP 2.2.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Receiver
Tunner broadcasting FM
Standarde decodare audio Dolby Digital, Dolby Atmos, DTS
Standarde decodare video Pure Color 4:4:4
Conectivitate Bluetooth
Tip control Telecomanda
Culoare Negru
Impedanta iesire 6 Ω, 16 Ω
Putere RMS totala 1015 W
Numar canale 2
Distorsiuni 0.9 %


Conectori

1 x Analog
1 x USB
1 x Optical
1 x Subwoofer


Lungime 43 cm
Adancime 29.7 cm
Inaltime 13.3 cm

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.