Reportofon Philips DVT7110, 8GB, Antracit/Crom

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Reportofon Philips DVT7110, 8GB, Antracit/Crom de la Philips

Trei microfoane de inalta fidelitate pentru inregistrarea audio de cea mai buna clasa
Sunt necesare mai multe componente cheie pentru inregistrarea sunetului cat mai natural in calitatea audio asemanatoare studioului: raport semnal-zgomot ridicat, microfoane extrem de dinamice pentru a capta tonuri moi, precum si tobe puternice, o suspensie de microfon de inalta calitate pentru a evita preluarea zgomot de prindere, o separare puternica a canalului stang si drept pentru un efect viu ca urechea umana.
Three high-fidelity microphones for best-in-class audio recording
   
Inregistrare MP3 pentru partajarea usoara a fisierelor
Capturati-va inregistrarile in format MP3. Formatul popular de fisiere va permite sa redati fisierele aproape oriunde si sa le partajati pur si simplu cu altii.
Inregistrare MP3 pentru partajarea usoara a fisierelor
   
Suport pentru camera DSLR pentru inregistrarea audio excelenta in timpul filmarilor
Obtineti un sunet uimitor pentru videoclipurile dvs. utilizand VoiceTracer ca sursa de sunet externa. Atasati inregistratorul audio in partea de sus a camerei dvs. folosind suportul pentru incaltaminte inclus si inregistrati video si audio simultan pentru rezultate finale. Perfect pentru crearea videoclipurilor YouTube de inalta calitate, de exemplu.
Suport pentru camera DSLR pentru inregistrarea audio excelenta in timpul filmarilor
   
Protectie pentru o calitate audio remarcabila la inregistrarea in aer liber
Blana artificiala inclusa imbunatateste considerabil calitatea audio la inregistrarea in aer liber. Materialul absorbant de sunet se potriveste perfect la microfon si reduce vantul nedorit si zgomotele din jur.
Parbriz pentru o calitate audio remarcabila la inregistrarea in aer liber
   
8 GB memorie interna pentru pana la 88 de zile de inregistrare
Capturati si stocati pana la 88 de zile de inregistrare continua, gratie celor 8 GB de memorie interna. Un slot pentru carduri de memorie microSD pentru pana la 32 GB memorie suplimentara garanteaza capacitatea de inregistrare practic nelimitata.
8 GB memorie interna pentru pana la 88 de zile de inregistrare
   
Baterie reincarcabila din polimer Li-ion pentru inregistrare prelungita
Bateria de inalta capacitate de polimer Li-ion poate fi incarcata cu usurinta printr-o mufa USB C standard. Acest lucru garanteaza o durata de viata extinsa a bateriei pentru o inregistrare prea lunga pana la 36 de ore, asigurandu-va ca reportofonul dvs. va fi intotdeauna gata sa functioneze atunci cand doriti
Baterie reincarcabila din polimer Li-ion pentru inregistrare prelungita
   
Aplicatie gratuita pentru smartphone pentru control audio la distanta
Controleaza-ti reportofonul audio folosind smartphone-ul, chiar si de la distanta. Aplicatia Philips VoiceTracer face inregistrarea evenimentelor precum prelegeri mult mai usoara si mai convenabila. Puteti aseza inregistratorul in fata camerei, langa difuzor, ocupa un loc in spate si controleaza in continuare inregistrarea confortabila si fara a intrerupe prelegerea. Aplicatia Philips VoiceTracer poate fi descarcata gratuit din Apple App Store sau Google Play Store.
Aplicatie gratuita pentru smartphone pentru control audio la distanta
   
Aplicatie pentru smartphone pentru partajarea usoara a inregistrarilor
Transferati inregistrarile direct de pe telefonul dvs. Philips VoiceTracer pe smartphone prin Wi-Fi si partajati-le instant cu prietenii si familia utilizand aplicatia Philips VoiceTracer. Nu este nevoie sa atasati reportofonul la computerul dvs. folosind un cablu pentru a transfera si partaja fisiere.
   
Afisaj color mare pentru informatii clare despre starea de inregistrare
Ecranul de dimensiuni mari ofera imagini ascutite, ceea ce face mai usor sa vezi si sa citesti totul la prima vedere. Interfata de utilizator clara accepta sapte limbi si este optimizata pentru o operare usoara si intuitiva.

Reportofonul vine cu scene presetate care ajusteaza automat setarile audio ale acestuia in functie de ceea ce doriti sa inregistrati, fie ca este vorba de note, recunoasterea vorbirii, interviuri, prelegeri, muzica sau intalniri.
   
Scenele audio pentru setari automate perfecte in orice situatie
Philips VoiceTracer vine cu scene presetate care ajusteaza automat setarile audio ale inregistratorului in functie de ceea ce doriti sa inregistrati, fie ca este vorba de note, audio pentru recunoasterea vorbirii, interviuri, prelegeri, muzica sau intalniri.
Scenele audio pentru setari automate perfecte in orice situatie
   
Functiile de inregistrare inteligenta fac si mai usor obtinerea unor rezultate audio uimitoare. Functiile de pre-inregistrare si cronometru va asigura ca nu va lipsesc niciun pic. Inregistrarea activata prin voce este o caracteristica convenabila pentru inregistrarea de tip hands-free, care intrerupe inregistrarea atunci cand incetati sa vorbiti si reia automat atunci cand incepeti sa vorbiti din nou. Inregistrarile pot fi editate prin rescrierea unei parti sau adaugarea unei noi inregistrari la final. Inregistrarile lungi pot fi impartite automat sau manual in fisiere separate pentru o editare sau partajare mai usoara. Functiile de redare inteligente, precum marcajele si filtrele, faciliteaza si mai rapid gasirea inregistrarii pe care o cautati.
Functii inteligente de inregistrare si redare pentru cele mai bune rezultate de inregistrare
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.