Robot de bucatarie Amica KML 6011, 1000W, bol inox 4.5L, 1.8 kg, 8 trepte de viteza, functie pulse, 5 accesorii, argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
922,77 lei

Taxa verde: 5,95 lei

(Pret cu taxa verde: 928,72 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 34.04 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

KML6011

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Robot de bucatarie Amica KML 6011, 1000W, bol inox 4.5L, 1.8 kg, 8 trepte de viteza, functie pulse, 5 accesorii, argintiu de la Amica

Mișcarea agitatorului orbital

Trebuie să faceți aluatul rapid? Mișcarea agitatorului orbital, prin care agitatorul se rotește în jurul axei sale în timp ce se deplasează de-a lungul pereților vasului de amestecare, va aerisi perfect aluatul pentru a asigura textura optimă mult mai rapid decât înainte.

Bol din oțel inoxidabil de 4.5 L cu capac anti-stropire

Vasul de 4.5 litri ajută la procesarea alimentelor pentru întreaga familie. Oțelul inoxidabil asigură o durată lungă de viață, iar capacul la îndemână previne stropirea aluatului în timp ce este prelucrat de agitatoare.

Controlul vitezei pe 8 nivele

În funcție de ingredientele pe care le folosim și dacă frământăm aluat de drojdie, frișcă sau carne tocată, prelucrarea se poate face cu una dintre cele 8 viteze selectabile. Controlul este prevăzut cu un buton convenabil.

Spiralizator

Ne place gătitul sănătos? Dacă o facem, ne va plăcea cu siguranță spiralatorul de legume, care ajută la procesarea instantanee a pastelor delicioase și subțiri din dovlecei (dovlecei), morcovi sau castraveți. Accesoriile interschimbabile ajută la realizarea a până la trei forme de spirale din legume sau fructe - cum ar fi spaghete, fettuccine sau fusilli.

Detalii Produs
Putere
1000 W
Trepte de viteza
8
Buton Turbo / Pulse
Da
Capacitate bol
4.5 L
Material
Plastic
Blender
Nu
Storcator de fructe
Nu
Storcator de citrice
Nu
Masina de tocat carne
Da
Caracteristici speciale
Speed Control
Start Lock
Culoare
Argintiu
Dimensiuni
36 x 34.6 cm
Greutate
7.6 kg
Sistem de siguranta
Da
Alimentare
220 V - 240 V
Lungime cablu alimentare
1.2 m
Accesorii incluse
1x Accesoriu tocat carne
1x Accesoriu Kebbe
1x Spiralizator
Caracteristici
Protectie la supra-incalzire
Baza anti-alunecare
Lavabil in masina de spalat vase
Vezi mai mult

  • General

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.