Bosch Robot de bucatarie StartLine MUM54A00, 900 W, set de patiserie, 7 viteze + impuls, alb/negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Robot de bucatarie StartLine MUM54A00, 900 W, set de patiserie, 7 viteze + impuls, alb/negru de la Bosch

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Kitchen machine
Functii principale Framantare Mixare
Utilizare Rezidential
Material carcasa Plastic
Material bol Inox
Caracteristici cheie Sistem anti-alunecare Sistem de siguranta Pulse Sistem stocare cablu Protectie supratensiune
Accesorii incluse Accesoriu framantare Accessoriu tel
Continut pachet Accesorii 1 x Robot de bucatarie
Culoare Alb

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 900 W
Tensiune alimentare 220 V 240 V
Trepte de viteza 7
Capacitate bol 3.9 l

DIMENSIUNI

Lungime 28.2 cm
Latime 27.1 cm
Inaltime 28 cm
Lungime cablu 1.1 m
Greutate 5.34 Kg

 

 

Robotul de bucatarie MUM 5 de la Bosch va va permite nu numai sa pregatiti feluri de mancare excelente, ci si sa va bucurati de stilul perfect. Datorita unei game largi de culori, toata lumea va gasi un robot MUM 5 pentru ei insisi. De asemenea, din punct de vedere al eficientei, MUM 5 indeplineste toate cerintele: un motor puternic si un sistem tridimensional de amestecare planetara permit amestecarea ingredientelor in mod egal si rapid. O gama larga de echipamente vor satisface orice provocare culinara.

Sistem de amestecare 3D planetar

Uneltele avansate planetare unice ale sistemului de amestecare asigura o miscare constanta, energica a agitatorilor in trei directii. Datorita acestui fapt, intregul continut al bolului este realizat cu exactitate, fara a lasa aluatul ramas pe margine

EasyArm Lift - brat ridicat pentru un confort sporit

Functia EasyArm Lift inovatoare ofera o mai mare usurinta de utilizare. Functioneaza la atingerea unui buton si sustine ridicarea bratului multifunctional, facand inlocuirea atasamentelor extrem de simple, rapide si convenabile.

Un set de sfaturi practice

Robotul include un set de varfuri: pentru framantarea aluatului greu, pentru amestecarea prajiturilor usoare si pentru biciuirea, de exemplu, crema, alb si mase pentru biscuiti. Acum, veti pregati perfect fiecare tort sau crema.

Un bol din otel inoxidabil

Cuva din otel inoxidabil de 3,9 litri poate contine 0,75 kg de faina si ingrediente ramase cu o greutate totala de 2 kg.

Caracteristici care asigura siguranta utilizarii

Siguranta maxima in orice situatie si in fiecare aplicatie: capace pentru componentele de actionare neutilizate, mecanismul de siguranta pentru vasul de amestecare, dispozitivul de blocare a accesoriilor suplimentare si multe alte functii care asigura o protectie activa.

Posibilitati nelimitate pentru extinderea robotului

Vrei sa faci paste de casa? Iti doresti o inghetata delicioasa de casa? Acum nu este nici o problema! Robotii Bosch pot fi extinse cu o gama larga de accesorii suplimentare, care va vor face robotul sa se ocupe de orice preparate - apetiser, curs principal, cocktail sau desert. O lista completa a echipamentelor este disponibila la www.bosch-home.pl

VeggieLove

Pachetul VeggieLove care contine un concasor, trei discuri standard si un disc asiatic de taiere a legumelor si un disc de frecare cu cartofi, care va va permite sa pregatiti mancaruri vegetariene delicioase.

PastaPassion

Atmosfera bucatariei traditionale italiene. Cu aceste accesorii puteti pregati cu usurinta acasa o paste delicioase, proaspete à la italienne: lasagne, ravioli, tagliatelle, cannelloni, tortellini, cappelletti.

TastyMoments

Numeroase bogatii si finete ale aromei. Un set de accesorii de slefuit: 2 tipuri de cutite pentru taierea si slefuirea produselor dure si moi, mixerul ToGo si 3 recipiente din sticla cu capac pentru depozitare usoara.

Inghetata

Visezi la inghetata sau la sorbetul tau de productie? Acum nu e greu. Tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti un aperitiv de 24 de ore in congelator. Dupa indepartarea si conectarea la robot, se toarna masa pregatita, care va fi amestecata si inghetata in clipi de ochi.

Masina de tocat

Un polizor solid metalic va va ajuta sa procesati rapid si fiabil carne, peste, branza, fructe si legume. Multumita ei, pregatirea preparatelor delicioase de porc, a chiftelor, a umpluturii sau a patetilor nu este o provocare.

Cube Cutter

Ceascatura Cube Cutter va multumi cu siguranta tuturor iubitorilor de salate si alte feluri de mancare din produse taiate in cuburi netede, apetisante. Indiferent daca sunt legume, fructe, carne sau branza - designul inovator al snapper-ului se va ocupa rapid de toate. In primul rand, produsele sunt taiate cu un cutit rotativ si apoi sfaramate de o plasa speciala cu muchii ascutite. In acest fel, sunt create cuburi perfecte, identice. Datorita starterului, salatele nu vor fi egale !



Design modern și atrăgător pentru orice bucătărie

Robotul ideal cu design modern si culori atrăgătoare cu set de patiserie inclus pentru o experiență de gătit impresionantă.

Motor foarte puternic (900 W) ideal pentru procesare rapidă şi chiar pentru aluaturi tari.

Bol mare de mixare din inox (3,9 l) cu design special în interior. Ideal pentru toate tipurile de aluat: până la 2 kg de aluat moale (ex

Geantă practică pentru depozitare rapidă și ușoară a setului de patiserie în interiorul bolului.

Ușor și sigur de utilizat datorită funcțiilor speciale ca Easy-Arm Lift, Multi Motion Drive și parcare automată a telurilor.

 

Mixare Planetară 3D - Angrenajul unic avansat de mixare planetară permite efectuarea de mișcări puternice de mixare în trei dimensiuni în orice moment, astfel că toate ingredientele sunt întotdeauna temeinic mixate cu efect optim - și rezultate perfecte de fiecare dată.

Mixare Planetară 3D

Motor de 900 W - În combinație cu noile componente electronice și funcția inovatoare Multi-Motion-Drive, motorul de 900 W oferă suficientă putere și viteză ridicată de mixare, astfel încât chiar și aluaturile grele sunt amestecate cu rezultate optime.

Geantă pentru depozitare accesorii - O geantă practică asigură depozitarea sigură și compactă a accesoriilor mici. Geanta și conținutul său se potrivesc perfect în bolul de mixare și se află întotdeauna la îndemână.

Geantă pentru depozitare accesorii

Bol mare de mixare - Cu volumul său de 3,9 l pentru o cantitate maximă de aluat de 2,0 kg, acest bol de mixare oferă spațiu suficient pentru idei creative. Cu până la șapte niveluri de procesare și o puternică funcție impuls.

Bol mare de mixare

Easy ArmLift - Conceptul inovator Easy ArmLift asigură un plus de confort. Acesta se acționează la o atingere de buton și susține ridicarea brațului multifuncțional, astfel încât să poți înlocui accesoriile pentru aluat cu excepțională ușurință, rapiditate și confort.

Easy ArmLift

Design/material MUM5 - Cu forma și funcționarea în perfectă armonie, designul premiat este o delectare pentru ochi. O gamă largă de culori excepționale, moderne este disponibilă pentru a răspunde fiecărui gust în parte.

Design/material MUM5

SafetyFunction - Siguranță maximă în orice situație și în toate zonele: cuprinde unitățile neutilizate, mecanismul de protecție pentru bolul de mixare, sistemul suplimentar de blocare a capacului de pe accesorii și multe alte funcții de siguranță activă.

 

Detalii produs

 

Rezultate excelente

Putere: 900 W

Sistem Multi Motion Drive

Comutator cu 7 trepte de putere şi treaptă Impuls

Control electronic al puterii pentru viteză constantă în timpul utilizării

 

Versatilitate

Gamă largă de accesorii opţionale
pentru extinderea posibilităţilor de utilizare

Multi Motion Drive - braţ multifuncţional cu 3 posibilităţi de cuplare în poziţii diferite

 

Confort

Depozitare ușoară: Compartiment pentru cablu

Funcţia EasyArmLift: utilizare uşoară şi comodă, la o simplă apăsare de buton.

Indicator LED pentru modurile de operare şi semnalizare erori

Uşor de curăţat datorită suprafeţelor plane şi a accesoriilor ce permit spălarea în maşina de vase

Soft start pentru a preveni stropirea şi împrăştierea ingredientelor

Funcție de parcare automată a telurilor pentru umplere ușoară a bolului sau îndepărtarea acestuia.

 

Accesorii incluse

Vas de mixare inox, capacitate 3.9 l

Spirale pentru frământarea aluatului,
teluri pentru batere şi amestecare

Geantă pentru depozitare accesorii

Capac transparent pentru vasul de mixare, cu orificiu de umplere

DVD cu reţete, interactiv

 

Siguranta

Picioruşe din cauciuc cu ventuză pentru extra-stabilitate

Grad mare de siguranţă prin protecţia
la suprasarcină.

Protecţie electronică împotriva repornirii accidentale

Vezi mai mult

  • General
    • Putere (W):
      900
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.