Electrolux Robot de bucatarie Assistent EKM4000, 1000 W, bol inox 4.8 l, 10 viteze, rosu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Robot de bucatarie Assistent EKM4000, 1000 W, bol inox 4.8 l, 10 viteze, rosu de la Electrolux

Pmax: 1000 W, 10 setari, doua boluri INOX (bol inox 1 litri, bol inox 2 litri),protectie anti-stropire, accesorii: tel, carlig pentru framantat, paleta mixare, viteza variabila, culoare: rosu

Puternic

Gatiti pentru o familie numeroasa sau doar o cina pentru prieteni? Oricand aveti nevoie de o mana de ajutor, robotul Assistent de la Electrolux va sta la dispozitie cu un motor de 1000W, avand capacitatea sa faca toata munca grea: sa framante aluatul, sa mixeze cremele si multe alte ingrediente, scapandu-va de griji.

De incredere

Puteti sa va bazati pe robotul de bucatarie Assistent si veti obtine rezultate exceptionale de fiecare data cand pregatiti o prajitura delicioasa, bateti albusul pentru bezea sau preparati aluatul pentru o paine proaspata. Acest mixer multifunctional este realizat in intregime din metal.

Adaptabil

Puteti sa setati robotul Assistent in functie de nevoile dumneavoastra fie ca pregatiti mancare pentru o singura persoana sau pentru o petrecere de 20 de persoane. Cele doua boluri de dimensiuni diferite, impreuna cu cele 10 setari de viteza va dau posibilitatea de a controla totul foarte usor.

Accesorii

Robotul Assistent EKM4000, disponibil in culoare rosie, vine echipat cu un carling in forma de spirala, un tel si un dispozitiv plat pentru a va ajuta in munca dumneavoastra in bucatarie: sa framantati aluatul pana devine lipicios, sa zdrobiti cartofii in cel mai bun mod, sa bateti spuma de ou la mare viteza sau sa amestecati usor untul pentru creme. Indiferent ce vreti sa faceti si pentru cati invitati, robotul Assistent va rezolva trebuirile pentru dumneavoastra.

Cele 10 setari de turatie va asigura controlul desavarsit

Cu un buton de comanda in 10 trepte, robotul va permite sa reglati turatia de mixare si va ofera toate optiunile de care aveti nevoie pentru a controla cu usurinta orice operatiune.

Adaugati stralucire gatitului dvs.

Fiecare robot Assistent este prevazut cu LED integrat care ilumineaza bolul pentru a va putea usura gatitul si a vedea exact ce pregatiti.

Axul pentru accesorii va asigura toate optiunile

Axul pentru accesorii va da posibilitatea sa extindeti versatilitatea robotului prin fixarea unui procesor de salata, dispozitiv de tocat carne sau a unui dispozitiv de facut paste fainoase.

Pregatiti mancarea cu usurinta gratie butonului iluminat

Butonul iluminat simplifica controlul robotului indiferent de lumina ambianta pentru a va putea concentra sa pregatiti mese memorabile pentru prieteni si familie.

Dimensiuni

Inaltime (mm) 360
Latime (mm) 370
Adancime (mm) 210
Greutate neta - cu accesorii, fara ambalaj (kg) 9.27
Lungime cablu alimentare 1

Alti indicatori

Spatula -
Lame No
Butoane Pulse -
Siguranta necesara (A) 10

Putere

Putere (W) 1000
Viteza minima functionare (rpm) 38
Viteza maxima functionare (rpm) 211

Design

Culoare Rosu deschis
Culori folosite ca accente Inox

Vezi mai mult

Produsele Electrolux beneficiaza de garantie de 24 de luni pentru persoanele fizice si de 12 luni pentru persoanele juridice


  • General
    • Putere (W):
      1000
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.