Electrolux Robot bucatarie EKM4610, 1000 W, doua boluri inox, 10 viteze, accesorii incluse, viteza variabila, roz

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Robot bucatarie EKM4610, 1000 W, doua boluri inox, 10 viteze, accesorii incluse, viteza variabila, roz de la Electrolux

Robot de bucatarie multifunctional, va ajuta in pregatirea retetei preferate. Performanta, optiuni si accesorii pentru a indeplini toate dorintele. Pentru mai multe sarcini solicitante sunt disponibile accesoriile masina de tocat cat si razatoare.

Mixerul este echipat cu o spirala pentru aluat, un tel si o paleta pentru a scurta timpul de framantare a aluatului pana devine lipicios, de pasare completa a cartofilor, de batere frenetica a friscai sau de amestecare lenta a compozitiei de prajitura. Orice doriti sa faceti si pentru oricati musafiri, lasati robotul Kitchen Assistent sa lucreze pentru dumneavoastra.

Axul pentru accesorii va asigura toate optiunile: Axul pentru accesorii va da posibilitatea sa extindeti versatilitatea robotului prin fixarea unui procesor de salata, dispozitiv de tocat carne sau a unui dispozitiv de facut paste fainoase.

 

Caracteristici

Putere (W): 800

Kitchen Machine: Da

Trepte viteze: 10

Sistem anti-alunecare: Da

Capacitate bol (l): 4.8

Acc framantat: Da

Batator spuma: Da

Tel: Da

Lungime cablu (m): 1

Spalare in masina de vase: Da

Dimensiuni (W x D x H): 370 x 210 x 360 mm

Greutate: 9.3 kg

Culoare: Roz

Vezi mai mult

Produsele Electrolux beneficiaza de garantie de 24 de luni pentru persoanele fizice si de 12 luni pentru persoanele juridice


  • General
    • Putere (W):
      1000
    • Culoare
      Roz

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.